1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DAN KISA- KISA

POZANTI’DAN KISA- KISA
Bu haber 02 Ağustos 2021 - 10:52 'de eklendi ve 567 views kez görüntülendi.

POZANTI’DAN KISA- KISA

ZABITALARDAN ESNAFA UYARI

Akçatekir Mahallesinde, esnaların satmakta oldukları ürünleri, kaldırım üzerinde teşhir etmeleri,  vatandaşları mecburen yolun ortasından yürümeye, mecbur bırakmaktadır.

Bu konuda, Pozantı ve Adana Belediye Başkanlıklarına yapılan yoğun şikayetler üzerine,  ilgili Belediyelerin Zabıta Ekipleri, birlikte hareket ederek esnafları, kaldırımları boşaltmaları konusunda, ikaz ve uyarılarda bulunmayı sürdürüyorlar.

Ancak esnafın bu konuda gerekli ilgi ve dikkati göstermemeleri, soruna çözüm olmakta uzak kalmaktadır.  Vatandaşlar, bu uyarıları uygulamayan esnaflarla, zaman -zaman karşı -münakaşa ortamında karşı- karşıya gelmektedirler.

ÜYELERE UYARI

Pozantı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde, seçimler sona erdi. Ama,  çekişmeler devam ediyor. Kooperatif de, 20 yılı aşkın bir süreden beri Başkanlık yapmakta olan Zamir Kalas, her seçimde olduğu gibi,  yine yönetim kurulu üyesi olarak seçildi.

Ancak, başkanlık seçimi için toplanan beş kişilik yönetim kurulu, sürpriz bir sonuca imza attı. Ve  Zamir Kalas’ın, yıllardır ikinci başkanlığını yapmakta olan Huriye Dinç’i, Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçti. Aynı toplantı ve seçimde, Selahattin Ünal İkince Başkanlığa  getirildi.  Yıllanmış Başkan Zamir Kalas ise,  beklenmedik bir şekilde, sadece yönetim kurulu üyesi olarak kaldı.

UYARI

Bu beklenmedik başkan değişikliği sonrası, önceki Başkan Zamir Kalas’ın, olağan üstü genel kurul için imza topladığı iddiaları üzerine, yeni yönetim kurulu, bilgilendirme adına,  aşağıdaki bildiriyi, mesaj yoluyla üyelerle paylaştı :

“Kooperatifimizin 06.07.2021 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, seçilen yöneticiler kendi aralarında toplanarak Başkanlığa Huriye Dinç, 2.Baskanlığa Selahattin Ünal, imza yetkili yönetim kurulu üyesi Çiğdem Ulu ve yönetim kurulu üyeleri Eren Pehlivan ve Zamir

Kalas olarak seçilmiştir.  Esnaf ve Sanatkarlarımıza hayırlı olsun. Yönetiminde bulunduğu kooperatifimizi, olağanüstü genel kurula götüreceğini söyleyen Zamir Kalas’ın, bu şekilde kullanabileceği  bir yetkisi bulunmamaktadır.”  

  TAMİRAT  

Kooperatifi Başkanı Huriye Dinç ve İkinci Başkan Selahattin Ünal’ın, ilk icraatlarından birisi, Kooperatif Binasının dış cephesini tadilat yaptırmak oldu.

Başkan Huriye Dinç, Kooperatif Binasının hayli yıpranmış olduğunu, zaman -zaman sıvalarının dökülerek, yoldan geçen vatandaşların üstlerine düşme  tehlikesi yarattığını belirterek, “ Binamızın  önce, dış cephesini  onaracağız. Sonrasında da bina içerisinde gerekli tadilatı yapacağız” dedi.

ZİYARET

Öte yandan, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yeni Başkanı Huriye Dinç, İkinci Başkan Selahattin Ünal ve İmza Yetkilisi Çiğdem Ulu, siyasi partiler ve diğer sivil toplum örgütlerine, teşekkür ziyaretlerini başlattılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER