1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GAZETECİ MUSTAFA ÖZGÜR VEFAT ETTİ.

GAZETECİ MUSTAFA ÖZGÜR VEFAT ETTİ.
Bu haber 11 Ekim 2021 - 9:58 'de eklendi ve 537 views kez görüntülendi.

GAZETECİ MUSTAFA ÖZGÜR VEFAT ETTİ

Gazeteci ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi,  Mustafa ÖZGÜR vefat etti. Geçirdiği ani bir  kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa Özgür  55 yaşında 3 çocuk babasıydı. Mesleğe;1986 yılında Çukurova Gazetesi’nde başlayan Özgür, Tercüman, Günaydın, Milliyet ve Sabah Gazeteleri’nde çalıştı.

1994 yılında Akşam Gazetesi Bölge Temsilciliği’ne atanan ve 4 yıl görev yapan Özgür; 2000-2010 yılları arasında Mersin’de Yeni Gazete’de Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. tanikgazetesi.net haber portalın sahipliğini yapan Özgür, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beldetaş’ta Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyordu.

Özgür’ün cenazesi 08 Ekim 2021 Cuma gün Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri önünde yapılan tören sonrası, Kabasakal Mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası kalabalık bir katılım eşliğinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Merhuma Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesine, Sevenlerine ve Basın Camiasına Başsağlığı Diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER