1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Bu haber 11 Nisan 2022 - 11:45 'de eklendi ve 736 views kez görüntülendi.

“Görevini layıkıyla yapan polisimizin yanındayız”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, fedakarca çalışan, milletin güvenliği için canını hiçe sayan Türk polisine sevgi, saygı ve minnet duygularını sundu.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle açıklama yapan Başkan Hülya Erdem, her türlü zorluğa rağmen ülke güvenliğini sağlamak için ellerinden gelen tüm çabayı gösteren polislerin haklarının ödenemeyeceğine dikkat çekti.
Aziz vatanın her karış toprağında canla başla ve büyük bir özveriyle çalışan, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası’nı kutlayan Başkan Erdem, kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar güvenli bir yaşam için, düzenin bozulmaması, huzurun sağlanması adına hiçbir görevden kaçınmayan Türk polisinin takdire değer olduğuna işaret eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, huzur ve asayişi temin eden Türk polisimizin yanında ve destekçisiyiz. Gecesini gündüzüne katıp görevini layıkıyla ve kahramanca yerine getiren tüm polislerimize teşekkür ediyor, şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Polis ailelerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER