1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP İL VE KARALAR 27 AĞUSTOS’DA POZANTI DA

CHP İL VE KARALAR 27 AĞUSTOS’DA POZANTI DA
Bu haber 15 Ağustos 2022 - 14:45 'de eklendi ve 459 views kez görüntülendi.

CHP İL VE KARALAR 27 AĞUSTOS’DA POZANTI DA

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Aşure etkinliği dolayısıyla parti binasında katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, Pozantı’nın 27 Ağustos 2022 tarihinde büyük bir hareketlilik yaşanacağını belirterek, şunları söyledi:

“CHP Adana İl Başkanımız Sayın Mehmet Çelebi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar ve Partimizin Adana Millet Vekilleri, Pozantı Halkının Partimize ve kendilerine gösterdiği büyük ilgiden dolayı, 27 Ağustos 2022 Cumartesi gün beraberlerinde kalabalık bir gurupla, bizzat Pozantı’ya gelerek, teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunacaklardır.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı, Ülke genelinde olduğu gibi, Pozantıda da büyük ve giderek artan bir ilgi görmektedir.  Vatandaşlarımızın artık büyük umudu haline gelmiş olan, Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı temsilcileri, İlçemizin her mahallesine dağılarak, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, ihtiyaçları ve sorunları görüşülerek çözümü konusunda da, kendilerine bilgi verilecektir. Bu hareketli gün dolayısıyla İlçe binamız açık tutulacak ve bilgi almak isteyenlere yardımcı olunacaktır” dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER