1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Resmi İlan Fiyat Tarifesi Arttı.

Resmi İlan Fiyat Tarifesi Arttı.
Bu haber 19 Aralık 2022 - 11:21 'de eklendi ve 381 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı.

      Resmi İlan Fiyat Tarifesi Arttı.

Yerel gazeteler başta olmak üzere, yaygın basının da en büyük geliri olan ve basın ilan kurumunca dağıtımı yapılan resmi ilan tarifesinde, çok büyük bir artış oldu. Resmi İlan Fiyat Tarifesinin kabulüne ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’nin 13 Aralık 2022 tarihli ve 32042 sayılı nüshasında yayımlandı. Söz konusu tarife, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

ARTIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının onayı sonrası, yürürlüğe girecek olan yeni Resmi İlan Fiyat Tarifesine göre, resmi ilanların bir santimetresinin tek sütundaki yayın ücreti, günlük fiili satışı 50 bin adedin altındaki gazeteler için, KDV hariç 70 Türk Lirası olarak ücretlendirilecek. Söz konusu resmi ilan bedeli, günlük fiili satış ortalaması 50 bin adetten az olmayan gazeteler için ise, KDV hariç 100 Türk Lirası’ndan hesaplanacak.

Böylece, 2023 yılı için Resmi İlan Fiyat Tarifesinde, günlük fiili satış ortalaması 50 bin adedin altındaki gazeteler için yüzde 100 diğer gazeteler için ise yüzde 58,73 artış sağlanmış oldu.

TEŞEKKÜR

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Resmi İlan Fiyat Tarifesinin kabulüne ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Süreç boyunca desteğini yakından hissettiğimiz İletişim Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Tarifedeki bu rekor artış, iddia edilenlerin aksine gazetelerimizin daima yanında olduğumuzun, yaşatmak için verdiğimiz mücadelenin en somut örneğidir. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bu önemli fiyat artışından dolayı, başta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile, bu oluşumu sağlayan İletişim Başkanı Sayın Fahrettin Altun’a ve bu konuda büyük emeği geçen, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Sayın Cavit Erkılıç’a, teşekkür ediyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER