1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

19 MAYIS POZANTI’DA ALANLARDA DEĞİL KAPALI SPOR SALONUNDA KUTLANACAK

19 MAYIS  POZANTI’DA ALANLARDA DEĞİL KAPALI SPOR SALONUNDA KUTLANACAK
Bu haber 18 Mayıs 2022 - 12:45 'de eklendi ve 473 views kez görüntülendi.

19 MAYIS  POZANTI’DA ALANLARDA DEĞİL KAPALI SPOR SALONUNDA KUTLANACAK

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ve sonrasında, Türk Gençliğine Gençlik ve Spor Bayramı adı altında, Ulusal Bayram olarak armağan ettiği 19 Mayıs 1919’un, 103. Yıl dönümü olan 19 Mayıs 2022 Perşembe günkü kutlanmasında, Pozantı da bir ilk yaşanacak.

KAPALI SPOR SALONUNDA

Yılar önce statlarda kutlanan, sonrasında tören alanlarına kaydırılan 19 Mayıs’ın 103. Yıl Dönümünün, Pozantı da Ulusal bayramların kutlanmakta olduğu, Atatürk Kültür Merkezi önündeki tören alanında değil de, neden kapalı spor salonun da kutlanması ile ilgili olarak, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal, bir araştırma yaptı. Programın uygulayıcısı olan, Pozantı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Zeybek’i arayarak, neden kapalı spor salonunda kutulanacak olmasına gerek duyulduğu konusunda, bilgi istedi.  Zeybek’in cevabı ise şöyle oldu:

“Bu programla ilgili olarak bana yapılan bildirimde, Perşembe günü kutlama saatin de  havanın aşırı yağışlı olacağı belirtilerek,  gösterilerin spor salonuna alındığı şeklinde oldu. Bunun dışında da, bir başka bilgim yok” dedi.  

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal, bu bilgi ile yetinmedi. Adana’daki meslektaşlarını arayarak, 19 Mayıs’ın alanlarda mı? yoksa Kapalı Spor salonunda mı? kutlanacağı konusunda  araştırma yaptı.  Aldığı cevap ise, kapalı spor salonun söz konusu bile olmadığı, her zaman olduğu gibi, yine Uğur Mumcu Meydanındaki tören alanında, gençlerin çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra, geçit resmi ile yapılacağını öğrendi.

DİKKAT ÇEKTİ

Pozantı Kaymakamlığının imzasıyla yayınlanan programda, kutlamaların neden kapalı spor salonuna kaydırılmış olduğu ise, dikkat çekti. Nedeni ise, diğer yerlerde alanlarda kutlanan 19 Mayıs törenlerinin, Pozantı da neden Kapalı Spor salonunda kutlanacak olması da, kamuoyunca da merak uyandırdı.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Ulusal günlerin kutlanması ile ilgili hassasiyetimiz, yayınlarımızla kamuoyunca paylaşılmaktadır. Geçtiğimiz 23 Nisan, 18 Mart ve 12 Martta’ki yıl dönümü kutlanmalarında, başarılı bir performans sergileyen ilgilileri, hem kişisel olarak hem de yayın yoluyla, tebrik etmiş idik. Bu hassasiyetimizi, 19 Mayıs’ın 103. Yıl dönümü kutlamaları olacak olan, 19 Mayıs 2022 Perşembe günkü törenleri de, her zaman olduğu gibi takip ederek, Kapalı Spor Salonunda kutlanacak olmasının nedenlerini de araştırarak, yayınlarımızla kamuoyuyla paylaşacağız.

Kaldı’ki,  pandemi nedeni ile Ulusal günlerimizin yıl dönümleri, rutin olarak kutlanmış idi. Pozantı’lı gençlerimizin de ATA’sının kendilerine emaneti olan,  19 Mayıs coşkusunun alanlarda değil de, kapalı spor salonunda kutlanacak olmasının, nasıl yorumlanacağını da gelişmeler gösterecek.  ( Haber -Yorum: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER