1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Yerel Gazetenin Gücünün Ölçüsü:

Yerel Gazetenin Gücünün Ölçüsü:
Bu haber 02 Ekim 2023 - 10:43 'de eklendi ve 322 views kez görüntülendi.

Yerel Gazetenin Gücünün Ölçüsü:

GAZETEMİZ KAPALI GÖKBEZ İLKOKULUNU AÇTIRDI.

CUMHURİYET OKULUNUN İHALESİNİN ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPTI

Yerel Basının yöresel gücü  çok önemlidir. Yerel sorunların belirlenmesi ve  çözümünün yanı sıra, yetkililere de yol gösterici olması nedeniyle, yayın alanında kamuoyu tarafından merakla takip edilir. Vatandaşlar da, zaman- zaman da gördükleri eksikliklerin, yetkililere duyurulması konusunda da da,  yerel yayın organlarının desteğini isteyerek, yayın gücünden faydalanırlar.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, yayınlanmaya başladığı 14 Temmuz 1999 tarihinden itibaren, ilçenin toplumsal sorunların çözümlenmesi ve ilgililere duyurulması konusundaki yayınlarını, ilk günkü hassasiyet içerisinde sürdürmeye devam ediyor.

AHMET OĞUZ AKAL OKULU

Bugüne kadar, yazdıklarımızın ve yapılanların bir listesini tutmadık. Her zaman üzerinde hassasiyetle durduğumuz ve eğitim konusunda önemli adımların atılmasında, sorunların yetkililere iletilmesinde önemli yayınlar yaptık.

Son yıllarda ise buna örnek olarak, taşımalı eğitim sistemi nedeniyle kapalı bulunan, Gökbez  Ahmet Oğuz Akalın İlkokulunun üç yıl önce,  yeniden eğitime açılmasını sağladık. Bu okuldaki öğrenci sayısız da, her geçen yıl giderek artış gösteriyor.

CUMHURİYET İLKOKULU

Bir diğer önemli yayınımız ise, geçtiğimiz haftalar içerisinde oldu. İlk ihalesi bir kaç yıl önce  yapılan, ancak müteahhittin yapımdan vazgeçmesi sonrası, inşaatına başlanamayan Cumhuriyet İlköğretim Okulunun 16 derslik olarak yeniden yapım ihalesine çıkarılarak, Cumhuriyetin 100. Yıldönümünde adı Cumhuriyet olan bir okulun da eğitime kazandırılmasına da, yayın desteği koymuş olduk.  

GÜCÜMÜZ

Gazetemizin bu başarısı yerel bir yayın organın, gücünün öneminin ifadesidir. Geçtiğimiz haftalar içerisin de ülke genelinde yayın yapan bir gazete de araç yolu olmayan bir okula, öğrencilerin çok zor şartlar altında gidiş- geliş yaptıkları ile ilgili, fotoğraflı bir haber çıktı. Gazetenin bu haberinden sonra da, okul yolunun dozerlerle açılarak, öğrencilerin gidiş gelişinin kolaylaştırıldığı haberini okurlarına duyurdu.

Yerel yayın yapan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi okul açtırıp,  bir okul ihalesinin yapılmasını gerçekleştirerek yerel basın ile, yaygın basın arasındaki gücün bir örneğini de ortaya koymuş  oldu. Bu iki haberin yorumunu da biz  kamuoyuna bırakıyoruz.   ( Yorum Haber Tamer üNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER