1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ALİ AVAN: “HİZMETİ POZANTI HALKI İLE BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

ALİ AVAN: “HİZMETİ POZANTI HALKI İLE BİRLİKTE YAPACAĞIZ”
Bu haber 23 Mart 2024 - 13:49 'de eklendi ve 261 views kez görüntülendi.

Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Kesin ve  Net Konuştu.

ALİ AVAN: “HİZMETİ POZANTI HALKI İLE BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Yerel seçim için günler azalırken, heyecan ise her geçen gün artıyor.  2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin, Mübarek Ramazan Ayına rastlaması dolayısıyla, manevi değerler siyasette  fazlası ile ön plana çıkıyor. Adaylar iftar sofralarında vatandaşlarla buluşuyorlar. Dualar edilerek, Besmelelerle iftarlar açılıyor.

YOĞUN İLGİ

Cumhur İttifakının MHP kanadından Pozantı Belediye Başkan Adayı olan Ali Avan, oluşumun diğer paydaşı  Ak Parti ile birlikte oluşturduğu, programlı ve koordineli saha çalışmalarında yoğun ilgi  görüyor. Yaptığı  konuşmalar ise, hayli etkili oluyor. Vatandaşlarla içten ve samimi oluşturduğu diyalog ise, hafızalarda kalıcı yer bıraktırıyor. Bunun da 31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı seçiminde, kullanılacak olan oyları önemli ölçüde etkileyeceği de, seçmenin tavrından belli oluyor.  

 DEĞERLENDİRME

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı açıklamada,  yaklaşık iki aydır sürdürmekte olduğu  çalışmalarla ilgili olarak, bir değerlendirme yaptı ve şunları söyledi:

HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

“Pozantı son yirmi iki yılda, daima Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve devamında da Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkanımız  Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye olan gönül bağlarından asla fire vermeyerek, üstelikte her geçen seçimde artarak  oy desteklerini vermeyi sürdürmektedirler.   

MORAL

Yaptığımız görüşme ve konuşmalarda, vatandaşlarımız Türkiye’nin sorunlarını Cumhur İttifakının iki bileşeni olarak Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin oluşturduğu, Cumhur İttifakı ile çözülebileceğine olan inançları ile, bizlere destek vermeye devam edeceklerini söyleyerek, devamlı  moral motivasyonlarında bulunmaktadırlar.

 İHANET

Geçtiğimiz yerel seçimlerinde, Cumhur İttifakının oyları ile, Pozantı Belediye Başkanlığını ve Meclis Üyelerinin çoğunluğunu kazananlardan bazıları, Pozantı ve Pozantı’lıya hizmet konusunda, kendi kişisel çıkarları yönünde hareket ederek, vatandaşlarımızı göz ardı etmişlerdir. Bu ahlak ve hizmet yoksunları bunlarla da yetinmeyerek, kendilerini bu göreve getiren Cumhur İttifakına karşı, ihanet ve hainlik iş birliği içerisine girerek, kendilerine yakışanı yapmışlardır. Bize yakışan ise böylesi tipleri muhatap almayarak, onlara her hangi bir cevap vermemek olacaktır” Dedi.

CEVAP SANDIKTA

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, açıklamalarına aşağıdaki şekilde devam etti:

“Vefakar ve Cefakar Pozantı Halkımız, bu hain iş birlikçilere 31 Mart  2024 seçimlerinde  kendilerine sandık tokadı atacaklar olup, Pozantı  ve Pozantı’lı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile, Bilge Liderimiz MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye olan bağlılıklarını ahde vefa  gösterip, oy patlaması yaparak onurlu davranışlarını bir kere daha ortaya koyacaklarıdır.

Vatandaşlarımız da bu konudaki kararlı ve kesin tutumlarını, gittiğimiz her yerde bizlere gösterdikleri ilgi ve destek ile ortaya koymaktadırlar. Kendilerine  bu asil davranışlarından dolayı da yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

KOL- KOLA BİRLİKTE

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan  açıklamasına aşağıdaki şekilde devam etti:  

“01 Nisan 2024 tarihinden itibaren, Cumhur İktidarı ile bütünleşecek olan Pozantı Belediyesindeki hedeflerimiz, sosyal, ekonomik ve iş istihdamlı ağırlıklı olacaktır. Pozantı Belediyesinde çalışanlar, şunu çok iyi bilsinler ki  Pozantı’ya hizmetten ve görevinden başka  hiçbir düşüncesi olmayanlar, VAZİFELERİNE AYNEN DEVAM EDECEKLERDİR. Biz kimsenin ekmeği ile oynamadık ve de oynamayacağız. Yanı sırada 01 Nisan 2024 Sabahından itibaren de, vatandaşlarımızla birlikte kol -kola gireceğimiz, Pozantı Belediyesinin hizmetlerini hiçbir ayrım ve siyasi düşünce gözetmeden, sevgi ve saygı bağının oluşturacağı  birlik içerisinde,  toplumun tüm kesimlerini kapsayacak şekilde, hizmetlerimize başlayacağız.”  Dedi.

EKONOMİK DESTEKLİ

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan gerçekleştireceği projelerle ilgili olarak da şunları söyledi:

“Pozantı’nın sosyal, ekonomik ve  iş istihdamlı sorunları iktidar ve yerel yönetimlerin oluşturacağı bütünlük içerisinde  çözülecektir.  Bütün bunları de, vatandaşlarımızla paylaşarak, birlikte yapacağız.   

OY PATLAMASI

31 Mart 2024 yerel seçimleri tüm Türkiye’de olacağı gibi, Pozantı’da da Cumhur İttifakının  büyük bir oy  patlaması ile sonuçlanacak olup, Pozantı Belediye Başkanlığı ile birlikte, Belediye Meclis Üyeliklerinde de sayısal çoğunluğu alacağız.

KÖTÜ MİRAS

Bize bu imkanı Asil ve Onurlu Pozantı Halkının vereceğine inanırken, siyasi ihanetçilere de  kendilerinin unutmayacağı ve çocuklarına kötü bir miras olarak bırakacakları  bu hainlikleri de, Pozantı’nın siyasi tarihinden asla silinemeyecek kötü bir anı olarak kalacaktır.  

İNANIYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Seçimi kaybedeceklerini şimdiden anlamaya başlayanların çirkin iftira ve dedikodularına Pozantı Halkımızın asla itibar etmeyeceğine yürekten inanıyor, bu kararlarından dolayı da kendilerine şimdiden  teşekkür ediyorum” dedi. ( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER