1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA OTOBÜS DURAKLARI YETERSİZ…

POZANTI’DA OTOBÜS DURAKLARI YETERSİZ…
Bu haber 10 Haziran 2024 - 7:56 'de eklendi ve 332 views kez görüntülendi.

Vatandaşlar Büyükşehir’den Çözüm Bekliyor

POZANTI’DA OTOBÜS DURAKLARI YETERSİZ…

Pozantı’nın en önemli ihtiyaçlarından birisi, toplu taşım araçları bekleme duraklarıdır. Günde onlarca insanın araç beklediği bu durakların, en önemli eksikliği ise başta oturma bankları olmak üzere,  pek çoğunun kapalı durak  konumunda olmayışı  gibi, gelişi güzel yerlere konumlandırılmış olmalarıdır.

Atatürk Anıtı arkası başta olmak üzere Alay Yoluna doğru gidildiğinde, en kalabalık duraklardan birisi olan Eski Sağlık Ocağı önündeki  durakta ise,  oturma banklarının yetersizliği ve yıpranmış olmalarıdır. Yıllardır buraya kapalı bir durak yapılmamış olması da, vatandaşların yazın güneşten ve  tozdan, kışın ise  yağmur  nedeni ile büyük sıkıntı çekiyor olmalarıdır. Diğer durakların ise çok küçük olması nedeni ile,  burada araç bekleyen vatandaşların da  çok büyük bir bölümünün mecburen durak dışında  kalıyor olmalarıdır.  

Bu sıkıntıyı dile getiren vatandaşlar, Gazetemize aracılığı ile seslerinin duyurularak Adana  Büyükşehir Belediyesinden durak sorunun  çözümünün yanı sıra, oturma banklarının yenilenerek  hizmetlerine sunulmasını beklemektedir.( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER