1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

23 NİSAN’I ALANLARDA DEĞİL, YÜREKLERİMİZDE KUTLADIK

23 NİSAN’I ALANLARDA DEĞİL, YÜREKLERİMİZDE KUTLADIK
Bu haber 26 Nisan 2021 - 9:15 'de eklendi ve 656 views kez görüntülendi.

23 NİSAN’I ALANLARDA DEĞİL, YÜREKLERİMİZDE KUTLADIK

Türkiye Büyük Millet Meclisinin, ilk açılış tarihi olan 23 Nisan 1920’nin 101. Yıl Dönümü, pandemi ve sokağa çıkma yasağının gölgesinde, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin, çok az sayıda katılımcı eşliğinde, Atatürk Anıtına Çelenk koymaları ile kutlandı.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu önemli kuruluş yıl dönümlerini çocuklara Bayram olarak hediye etmiş olması, dünyada bir ilk oldu. Ve sadece ülkemizde kutulanan, bir çocuk bayramı olma niteliğini de, kazanmış oldu.

POZANTI

Pozantı’da da, yine aynı kısıtlamalar çerçevesinde kutlanan, 23 Nisan 1920’nin 101. Yıl Dönümü olan, 23 Nisan 2021 Cuma Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız tarafından, Atatürk Anıtına Çelenk konulması ile başladı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde, Şanlı Bayrağımız göndere çekildi. İki öğrenci şiir okudu. Günün anlamı ile ilgili konuşma yapıldı. Çok az sayıda öğrenci de, temsili olarak, bu bayrama katıldı. Program bitimi sonrası konvoy yapıldı. Gün böylece sona erdi.

Ancak, meydanların boş olmasına karşılık 23 Nisan’ının, kendilerine bayram olarak hediye edilen çocuklarımız, böylesi mutlu bir günü, öğretmenlerinin kendilerine anlatımı ve sanal ortam paylaşımları ile de, yüreklerinde kutlamış oldular.

BÜYÜKŞEHİR SEVİNDİRDİ

23 Nisan 2021’inin kutlama anısına, hafta içinde Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Daire Başkanlığı tarafından, Pozantı’da bulunan  ve sahipliğini CHP İlçe Eski Başkanlarından Ersin Kozan’ının yaptığı kreşe,  gönderilen tiyatro gurubu, minik öğrencilere neşeli saatler yaşattılar.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile, Gençlik Kolları Başkanı Avukat Burak Köse, minik öğrencilere bayrak dağıttılar.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER