1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

23 NİSAN’I VİRÜS ETKİSİNDE KUTLUYORUZ

23 NİSAN’I VİRÜS ETKİSİNDE KUTLUYORUZ
Bu haber 19 Nisan 2021 - 8:22 'de eklendi ve 654 views kez görüntülendi.

Buruk Çocuk Bayramı

23 NİSAN’I VİRÜS ETKİSİNDE KUTLUYORUZ.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, demokrasinin beşiği olarak nitelendirdiği ve dünyaya örnek olan, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 23 Nisan 1920’de, ilk açılışının 101. Yıl Dönümünü, 23 Nisan 2021 Cuma gün kutlayacağız.

Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da virüs salgının, törenleri etkilediği, 23 Nisan 2021 Cuma az katılımlı törenle yapılacak. Atatürk Anıtına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Çelenk konulacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek ve büyük bir olasılıkla da, bir gurup öğrencinin şiir okuması ile, etkinlik sonlanacaktır.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa kemal Atatürk, böylesi anlamlı ve onurlu bir günü, Türk çocuklarına hediye ederek, dünyada çocukların kutladığı, tek bayram olma özelliğine sahiptir. ( Haber: Hayriye Eroğlu)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER