1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

7’den 70’e kuşakların buluşması

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün hayata gerçirdiği, “7’den 77’ye” isimli projenin etkinliği 21 Aralık Çarşamba günü saat 16.00 ile 18.30 arasında Yeditepe Üniversitesi’nin sosyal tesisler binasında yapılacak.

7’den 70’e kuşakların buluşması
Bu haber 20 Aralık 2016 - 10:36 'de eklendi ve 2.977 views kez görüntülendi.

2011 yılından itibaren gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi ile hem ilk ve orta dereceli okullarda okuyan çocuklarla hem Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yurtlardaki çocuklarla hem de huzurevlerindeki yaşlılarla eğlenceli ve bilgilendirici zaman geçiriliyor, öğrenmenin-öğretmenin, deneyimlemenin-deneyimletmenin verdiği erdem ve mutluluk birlikte yaşanıyor. Projenin bu dönemki etkinliğinin amacı, bölüm öğrencilerinin dönem boyunca beraber oldukları çocukları ve yaşlıları bir araya getirerek, kuşaktan kuşağa bir aktarım temelinde şarkılarla, danslarla, şiirlerle süslenmiş unutulmaz bir gün yaşatmak olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER