1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ABDULLAH BULCA’YI DA KAYBETTİK

ABDULLAH BULCA’YI DA KAYBETTİK
Bu haber 07 Temmuz 2023 - 15:09 'de eklendi ve 475 views kez görüntülendi.

 Onur Timsali Gazeteciler Aramızdan Bir- Bir Ayrılıyor.

ABDULLAH BULCA’YI DA KAYBETTİK

Gazetecilik mesleğine onurlu bir ömür adayan meslektaşlarımız, birer- birer aramızdan ayrılıyor.

Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin kurucuların arasında yer alan,  Adana Basının iki Abdullah’ı da, art -arda aramızdan ayrıldılar. Bunlardan ilki, Hürriyet Gazetesinde yıllarca çalışan ve geçtiğimiz günlerde vefat eden, Abdullah Yakar oldu. Yakar, Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

TRT Çukurova radyosunda onurlu bir meslek yaşamından sonra emekli olan Abdullah Bulca’da, aramızdan ayrılanlar kervanına katıldı. Evli ve iki çocuk babası olan deneyimli meslektaşımız Abdullah Bulca,  6 Temmuz 2023 Perşembe gün vefat ederek Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Her iki değerli meslektaşımızı da Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine, dostlarına ve basın camiasına başsağlığı dileriz.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER