1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Adana destan yazmaya hazırlanıyor!

Adana destan yazmaya hazırlanıyor!
Bu haber 04 Mart 2024 - 10:23 'de eklendi ve 252 views kez görüntülendi.

Başkan Gülaçtı ile Başkan Kanlı’dan miting teşekkürü

Adana destan yazmaya hazırlanıyor!

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana mitingine yoğun katılım gösteren tüm Adanalı’lara teşekkür ettiler.

Başkan Gülaçtı ile Başkan Kanlı yaptıkları ortak açıklamada, Adanalılar olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Adana’da ağırlamaktan büyük bir sevinç ve mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Gülaçtı ve Kanlı, devamla şunları söylediler:
“Adana yine kendine yakışanı yapmış, pazar günü gerçekleştirdiğimiz mitingimizde de, on binler akın akın gelerek alanları doldurmuş, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla, muhabbetle ve sevgiyle karşılayarak bağrına basmıştır.
Hemşehrilerimizin bu coşkusu, heyecanı ve birlikteliği gösteriyor ki Adana, ‘Önce Türkiye’ diyen Cumhur İttifakı ruhuyla 31 Mart’ta destan yazmaya hazırlanıyor.
Adana’mızda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini Cumhur İttifakı olarak tüm mensuplarımızla ve hemşehrilerimizle beraber el birliğiyle, gönül birliğiyle büyük bir zaferle taçlandıracağımıza yürekten inanıyoruz.
Sayın Cumhurbaşkanımıza, Adana’mıza teşrifleri için bir kez daha şükranlarımızı arz ediyor, tüm hemşerilerimize göstermiş oldukları ilgi ve sevgiden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”  ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER