1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ADANA MERAL AKEŞENER İLE COŞACAK

ADANA MERAL AKEŞENER İLE COŞACAK
Bu haber 14 Haziran 2021 - 10:24 'de eklendi ve 541 views kez görüntülendi.

14 Haziran Pazartesi Gün Geliyor.  

ADANA MERAL AKEŞENER İLE COŞACAK

Yurt gezilerini aralıksız sürdürerek, vatandaşlar ve çeşitli meslek kuruluşları ile , zaman- zaman bunlardan bazılarını da,  gurup toplantılarında konuk ederek, onlara kürsüde konuşma imkanı veren,  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Haziran 2021 Pazartesi gün Adana ve bazı İlçelerine ziyarette bulunacak. Vatandaşlar ve esnaflarla, geleneksel görüşmelerini yapacak. Dert ve dileklerini dinleyecektir.

PROĞRAM

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Adana’yı ziyaret programı, 14 Haziran 2021 Pazartesi gün,  Saat 09.30’da Ankara’dan, karayolu ile ayrılması ile başlayacak.

KARŞILAMA

Akşener’i partililer, Adana girişindeki Mola Tesislerinde, Saat  12.30 civarında karşılayacak ve buradan Ceyhan’a geçilecektir. Saat 13.15 sularında, Ceyhan da esnaf ziyareti yapacak olan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Saat 14.30’da bazı görüşmeler yapacaktır.

Saat 16.00’da, Adana’ya dönecek olan Meral Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı, ziyaret edecektir. Sonrasında, Seyhan İlçesinde esnaflarla buluşacak olan Akşener, Çukurova İlçesinde yapacağı  esnaf ziyareti sonrası, akşamın geç saatlerinde, Adana dan ayrılacaktır. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER