1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ADANA ŞEHİR HASTANESİ’NDE HASTA KOLAYLIĞI…

ADANA ŞEHİR HASTANESİ’NDE HASTA KOLAYLIĞI…
Bu haber 24 Aralık 2022 - 12:06 'de eklendi ve 1.236 views kez görüntülendi.
ADANA ŞEHİR HASTANESİ’NDE HASTA TAŞIMA KOLAYLIĞI…   Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtiyacı olan hastalar için 309 kişilik HYRT (Hasta Yönlendirme Refakat Taşıma) ekibi elektrikli araçlarla taşıma hizmeti sunuyor

Adana Şehir Hastanesi’nde yaşlı ve ihtiyacı olan hastaların, bina içinde ulaşımını HYRT (Hasta Yönlendirme Refakat Taşıma) görevlileri sağlıyor. HYRT ekibinde, 309 kişi görev yapıyor. 3 vardiyada 24 saat kesintisiz hizmet veren HYRT ekibi, kullanım amacına göre farklı tasarımlara sahip elektrikli taşıma araçları, tekerlekli sandalyeler ve golf araçları kullanıyor.

BÜTÜN BİRİMLERDE HİZMET VERİLİYOR

HYRT görevlileri, özellikle yaşlı hastalar ve hareket etmekte zorlananlar için hastanenin tüm katlarında ve tüm birimlerde görev yapıyor. Hastaları muayene, görüntüleme, tahlil gibi işlemleri için ilgili birimlere götüren görevliler, ayrıca işlemlerinde de yardımcı oluyor. İşlemleri tamamlanan hastalar, hastaneden ayrılana kadar refakat ve taşıma hizmeti devam ediyor. Başhekim Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar, HYRT ekibiyle ihtiyacı olan hastaların hastanedeki işlemlerinin daha kolay ve daha hızlı şekilde tamamlandığını söyledi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER