1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ADEM AYDIN: “HEP BİRLİKTE İYİ OLACAĞIZ”

ADEM AYDIN: “HEP BİRLİKTE İYİ OLACAĞIZ”
Bu haber 23 Mart 2024 - 12:27 'de eklendi ve 227 views kez görüntülendi.

Milletimiz Bizi Çağırıyor. Hizmetlerimizle Tarih Yazacağız:

ADEM AYDIN: “HEP BİRLİKTE İYİ OLACAĞIZ”

Pozantı Belediye Başkanlığı için, siyasette tecrübeli bir isim ve  Pozantı’lıların da çok yakından tanıdığı Adem Aydın, İYİ Partiden Belediye Başkan Adayı olarak başlattığı saha çalışmalarını, Partililer ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte aralıksız sürdürüyor.

İFTAR

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Akçatekirde  Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Fatih Nar ve Pozantı  Belediye Başkan Adayı Adem Aydın’ının birlikte verdikleri iftar yemeğinde, Akçatekir Belde Belediye Eski Başkanı Mehmet Kılınçkaya’nın yanı sıra,  kalabalık bir vatandaş topluluğunun da katıldığını belirten Adem Aydın,  gazetemizi ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

DEĞİŞİM

“Ben, Pozantı’nın geçmişini, günümüzü ve geleceğini çok iyi araştırıp tahlil ederek, projelerimi ona göre yaptım.  Sorunları ve çözümlerini de çok iyi biliyorum. Hayalle işim yok. Belediye Başkanı seçilmem halinde de, Pozantı’yı Pozantı’lılarla birlikte idare edeceğim. 

30 yıllık siyasi hayatımda da edindiğim deneyimler, sorunların çözümünde bana yol gösterici olacaktır.

Çoğunluğunu da   sağlayacağımıza inandığım, Belediye Meclisine seçilecek arkadaşlarla birlikte beş yıllık bir dönemde, Pozantı’lı da gerçekleştireceğimiz hizmetlerimizle değişimi fark edecektir.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ayyüce Türkeş Hanımefendinin de, Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağına yürekten inanıyorum. Böylece Adana, ilçeleri ile birlikte İyi Parti logosu altında İYİ olacaktır.”  Dedi.

PROJELERİM

İyi Parti Pozantı Belediye Başkan Adayı Adem Aydın, “Milletimiz bizi çağırıyor. Pozantı’da hizmetlerimizle tarih yazacağız” sloganı ile, Pozantı Belediye Başkanlığı ile ilgili , projelerini  başlık -başlık aşağıdaki şekilde özetledi:

“Pozantı’ya TOKİ’yi getireceğiz. Su fabrikasını işler hale getireceğiz. Kooperatifleşmeyi sağlayacağız. Hayvancılığa, ziraata, tarıma destek vereceğiz. Pozantı ve bazı köylerimize kapalı semt pazarı yapacağız. Soğuk hava deposu yapacağız. Yeni imar alanları oluşturacağız. Tarihi ören yerlerine ve turizme önem vereceğiz. Sanayi çarşısını yeniden düzenleyeceğiz. Gişeler arasına park, mescit, hamam ve konaklama tesisi yapacağız” dedi.  ( Haber Merkezi)

  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER