1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AK GENÇLİK’DEN BULUŞMA

AK  GENÇLİK’DEN  BULUŞMA
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 11:58 'de eklendi ve 968 views kez görüntülendi.

İl Başkanı Mehmet Ay’da Yalnız Bırakmadı

AK  GENÇLİK’DEN  BULUŞMA

Ak Parti Pozantı İlçe Gençlik Kolları, geçtiğimiz hafta içerisinde, geniş katılımlı ve coşkulu bir  buluşma gerçekleştirdi.

Ak Parti, Pozantı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal’ın, başarılı organizasyonu ile bir araya gelen Ak Partili Gençlerin, bu coşku ve heyecanına, İl Başkanı Mehmet Ay, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız, Pozantı  Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Serna Esin Bilgen, Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Korkmaz, Kozan Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek, Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emre Tor ve Meclis Üyeleri katıldılar.

İKRAM

Sıkma ve ayranın ikram edildiği, parti büyüklerinin de yalnız bırakmadığı Ak Partili Gençler, bu buluşmada gönüllerince eğlendiler. Parti çalışmaları hakkında, görüş alışverişinde bulunarak sıcak ve samimi bir ortam oluşturdular.

Ak Parti, Pozantı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal yaptığı konuşmada, İl Başkanı Mehmet Ay başta olmak üzere,  tüm katılımcılara  teşekkür etti.  Ve bu coşkunun, 2023 seçimlerinde de,  Ak Parti İktidarı ile taçlanacağına inandığını belirtti. İlçe genelinde,  yapmakta oldukları çalışmaları, daha da artıracaklarını ifade etti.

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’da yaptığı konuşmada, Pozantı Gençliğinde görülen bu coşkunun, yurt genelinde da aynı şekilde devam etmekte olduğunu belirtti. Ve toplantıyı düzenleyen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ile, Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.  ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER