
Ak Parti Adana Millet Vekili Ahmet Zembilci Pozantı’ya geldi.
Seçimlerin yaklaşıyor olması nedeni ile, siyasette de hareketlilik başladı. Ak Parti Adana Millet Vekillerinden Ahmet Zembilci Pozantı’ya geldi. İlçe Yönetimi ve Muhtarlar ile bir toplantı yaparak görüş alışverişinde bulundu. İstekleri not aldı. 2023 Genel ve 2024 Yerel seçimleri ile ilgili olarak da, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
ZİYARETLER
Millet Vekili Ahmet Zembilci, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, kurum ziyaretleri yaptı.
80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesinde Başhekim Dr. İshak Basetemur ile görüştü. Hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Millet Vekili Ahmet Zembilci, Pozantı Orman İşletme Müdürlüğünü da ziyaret ederek, ağaç kesimleri, ağaçlandırma çalışmaları ve yangına müdahaleler konusunda, yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.
Millet Vekili Zembilci ,Pozantı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Usta öğreticiler ve kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları yerinde inceledi. İlçe Halk Eğitim Müdürü İbrahim Taytaş’dan bilgi aldı.
Millet Vekili Ahmet Zembilci’nin son ziyareti esnaf ve vatandaş ağırlıklı oldu. Stokçuluğun önüne geçmek ve aşırı fiyatla ürün satan vicdansızlarla, topyekün mücadele edilmesi gereğini vurguladı ve daha sonra da Adana’ya dönüş yaptı. ( Haber: Hayriye Eroğlu)