1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ AK PARTİ GENÇLERLE BİRLİKTE TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYOR”

“ AK PARTİ GENÇLERLE BİRLİKTE  TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYOR”
Bu haber 02 Ekim 2023 - 10:46 'de eklendi ve 451 views kez görüntülendi.

Ak Parti Adana İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dönmez:

“ AK PARTİ GENÇLERE BİRLİKTE TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYOR”  

Ak Parti Adana İl Gençlik Kollarında, tek Pozantı’lı olarak yer alan genç iş insanı Mehmet Dönmez  Gazetemize yaptığı ziyarette İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’la yaptığı sohbette, hedef ve ilkelerini açıkladı.

Ak Parti Pozantı yöneticileri arasında bulunan, iş insanı Hayrullah Dönmez’inde oğlu olan Mehmet Dönmez yaptığı açıklamalarda, siyasette öncelikli olarak eğitimin  çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

ÜÇ YÜKSEK OKUL

“Ben Pozantı’lıyım. Siyasette eğitimin, siyasetçinin de eğitimli olmasının çok önemli olduğuna inanırım.  Bu nedenden dolayı da, gelecekle ilgili olarak hedeflerimin gerçekleşmesi için,

eğitimime çok önem verdim. Dört Yıllık Eskişehir Maliye, ayrıca iki yıllık Eskişehir Adalet ve yine iki yıllık  Eskişehir İş Sağılığı Güvenliği  Yüksek Okullarından da mezun oldum.  Bu arada evlendim. İki çocuk sahibi oldum. Kendi işyerimiz olan EVKUR firmasında da, halen yöneticilik yapıyorum.

BAŞLANGIÇ

Bu formasyonları yapmakta iken, 2011 yılında da Ak Partiye Gençlik Kollarına Üye oldum. Yönetiminde yer aldım. 2020 yılında da Adana İl Gençlik Kolları Yönetiminde, tek Pozantı’lı olarak yer aldığım görevi devam ettirmekteyim.

Ak Partinin ilke ve felsefelerinin yanı sıra, gençlere verdiği önem ile de,  biz gençlerin siyasette önlerini açıyor. Bizlere söz hakkı tanıyor. Görüşlerimiz önemseniyor. Gelecek ile ilgili olarak  düşüncelerimiz  değerlendiriliyor. Bu olumluluk da, bizlerin ilgisini daha fazla çekiyor.

Bunun en büyük örneğini ise, Sayın Cumhurbaşkanımız  yaptığı konuşmaların birinde, “ Biz artık gençlerin misafiriyiz” şeklindeki söylemi de bizlere, hedeflerimize ulaşmada önemli bir moral gücü oluşturmaktadır.

ÖRNEK

Bunun yaşanan örnekleri ise, Yüreğir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Kocaispir, Adana  İl Gençlik Kolları Başkanlığı sonrası, Yüreğir Belediye Başkanlığına layık görülmüştür.  Geçmiş dönem İl Başkanlarımızdan  Sayın Mehmet Ay’da, Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı sonrası, Adana  İl Başkanlığı gibi çok önemli bir makama yükselmiştir. Yine aynı şekilde yeni atanan İl Başkanımız Sayın Ozan Gülaçtı’da  Belediye Meclis Üyeliğinin yanı sıra, Adana İl Başkanlığına da getirilmiştir. Bu oluşumlarda Ak Partinin, teşkilatçılığı  ne kadar önemsediğinin de bir göstergesidir.  

AMACIM

Benim de en büyük amacım, Pozantı ve Pozantı’lıyı Adana’dan başlayarak, aşama -aşama çok  daha önemli makamlarda temsil etmektedir. Şunu gayet iyi biliyorum ki, Ak Parti de görev ve makam beklentisi asla olmaz. Uygun görülerek veriliyor olması ise,  bizim ve benim içinde  bir hizmet onuru olur. Ülkemizin sorunlarının çözümü de, ancak  Ak Parti İktidarı ile mümkün olcağının en büyük cevabını da vatandaşlarımız zaten Mayıs seçimleri ile bir kere daha vermiştir.” Dedi.  ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER