1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Akçatur Kooperatifi’nden SAYILI SEFER

Akçatur Kooperatifi’nden SAYILI SEFER
Bu haber 03 Mayıs 2021 - 10:02 'de eklendi ve 1.656 views kez görüntülendi.

Akçatur Kooperatifi’nden SAYILI SEFER

Pozantı’nın en büyük en büyük ekonomik kuruluşu olan ve 23 yılı aşkın bir süreden bu yana Adana, Akçatekir, Pozantı ve Boğaz Mahalleleri arasında 70 minibüsle karşılıklı yolcu taşımacılığı yapan Akçatur Taşıyıcılar Kooperatifi pandemiden en fazla etkilenen kuruluşların başında geliyor. Virüs salgını dolayısıyla yüzde 50 kapasite ile çalışan ve tam kapanma sebebiyle yine aynı konumda, karşılıklı 3 seferle taşımacılığı sınırlandırılan Akçatur Taşıyıcılar Kooperatif üyeleri yeterli desteği görememenin sıkıntısını yaşıyorlar.

Öğrendiğimize göre; her sabah 8:30, öğlen 12:30 ve öğleden sonra 15:30’da belirtilen güzergahlar üzerinde yüzde elli yolcu sınırlaması ile çalışmakta olan kooperatifin bu düzeninden en fazla etkilenecek olan ise yaylacılar olacaktır. Yıllardır Bu kooperatif minibüsleriyle Akçatekir başta olmak üzere Pozantı, Kamışlı ve diğer yayla merkezlerine giden emekli ve yaşlılar sefer sayısının sınırlanmasıyla birlikte göç sezonundan da mahrum kalacaklardır. Vatandaşlar, bu sıkıntının önlenebilmesi için sefer sayılarının mutlaka artırılması konusunda da kaymakamlığın desteğini beklediklerini ifade ettiler. HABER MERKEZİ

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER