1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKPINAR: “AK PARTİYE HİZMETE DEVAM”

AKPINAR: “AK PARTİYE HİZMETE DEVAM”
Bu haber 10 Ocak 2022 - 11:58 'de eklendi ve 578 views kez görüntülendi.

İstifası Büyük Sürpriz Oldu.

AKPINAR:  “AK PARTİYE HİZMETE DEVAM”

Ak Parti siyasetinde 2001 yılından itibaren, önce Pozantı İlçe Kurucusu ve Başkanı, sonrasında  seçilmiş İlçe Başkanı olarak görev yapan, 2007 Genel Seçimlerinde, Ak Parti  Adana Millet Vekilliği Aday sıralamasında da yer alan, yaklaşık son iki yıldan beri de, Ak Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı olarak, görev yapmakta olan Kürşat Akpınar, sürpriz bir karar ile, Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden, istifa ettiğini açıkladı.

PAYLAŞTILAR

Kürşat Akpınar’ın bu ani istifa kararı, Pozantı ve Adana kamuoyunda geniş yankı buldu. Partililer, Akpınar’ın bu sürpriz istifa kararı ile ilgili olarak, değişik yorumlarını sanal ortamda paylaştılar.

SEBEP: YOĞUNLUK

Kürşat Akpınar’ın istifasını, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal, bizzat kendisi ile yaptığı telefon görüşmesi sonrası, şöyle değerlendirdi:

“Sayın Kürşat Akpınar, bana yaptığı açıklamada sürpriz istifa kararına neden olarak,  işlerinin yoğunluğunu gösterdi. Ancak ben aynı kanıda olmadığımı, kendisi ile paylaştım. Çok fazla itiraz etmemekle birlikte, istifa kararında gerçek nedenin, işlerinin yoğunluğu olduğunu bir kere daha tekrarladı.  Kendisinin bu kararının, Pozantı ve Adana kamuoyunda, büyük ölçüde yankılandığını söyledim. Akpınar cevaben,  Gazetenizle daha sonra geniş bir röportaj yaparak, bazı soru işaretlerine, mutlaka açıklık getireceğim. Ancak, şu çok iyi bilinmelidir ki ben kuruluşundan itibaren,  Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, partime de aynı anlayış içerisinde, hizmetlerime devam edeceğim” Benim hizmet anlayışım da, makam ve mevki beklentisi, son sıralarda gelir.” dedi. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER