1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“AKRABALARIMIN DEĞİL MAHALLEMİN MUHTARI OLACAĞIM”

“AKRABALARIMIN DEĞİL MAHALLEMİN MUHTARI OLACAĞIM”
Bu haber 27 Kasım 2023 - 11:09 'de eklendi ve 539 views kez görüntülendi.

 Zafer Mahallesinin Genç Adayı Sönmez Türk:

“AKRABALARIMIN DEĞİL MAHALLEMİN MUHTARI OLACAĞIM”

Yerel seçimlere sayılı aylar kala, siyasette giderek ivme kazanıyor. Özellikle muhtar adayları bolluğu yaşanıyor.  Geçtiğimize hafta içerisinde, Büromuzu ziyaret eden 28 yaşındaki Sönmez Türk, Zafer Mahallesine Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Projelerini de heyecanlı bir anlatımla bizle paylaşarak, aşağıdaki görüşlere yer verdi:

TAZİYE EVİ

“Yaşım genç, heyecanım ise, çok fazladır. Ben Projelerimle Muhtar Adayı oluyorum. Zafer Mahallesi Halkından da, yapılmasını istedikleri eksikliklerle ilgili öneriler bekliyorum. Projelerimin başında, bir “ TAZİYE EVİ”  yapılması yer  almaktadır. Nedeni ise, cenaze çadırlarının, yeterli ve artık günümüzün şartlarına da uygun olmayışıdır.  

Allah geçinden versin, mahallemizde birden fazla vefat olması halinde, cenaze çadırı sıkıntısı yaşanacağı bir gerçektir” dedi.  

DİNLENME BANKI

Zafer Mahallesine Muhtar  Adayı olan genç ve heyecanlı Sönmez Türk,  açıklamalarına şöyle devam etti:

“Zafer Mahallesi bayıra doğru genişleyen bir yerleşim yeridir. Pazar yerine gelen vatandaşlarımızın, dönüşte oturup nefes alabilecekleri bir oturma bankı bile yoktur. Yaz aylarında, en fazla yürüyüş alanı olarak tercih edilen Hastane Yolunda ise, doğru dürüst bir yürüyüş alanı yoktur. Köpek sorunu ile bizzat ilgileneceğim. Bu konuda da kafamda oluşan bir proje var.  

PAYLAŞACAĞIM

Muhtarlık maaşımı, ihtiyacı olanlarla paylaşacağım. Mahallemdeki ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarını açıkça değil, kapalı kapıların ardında birlikte çözeceğiz.  Bunun başında da, öğrenciler ilk sıra da yer alacak.  Kapalı durumda bulunan Zafer Mahallesi Muhtarlığına bilgisayar ve internet koyarak, öğrencilerin etüt çalışmalarına yardımcı olacağım.

Özetle diyorum ki: “Ben, heyecanımla ve projelerimle Zafer Mahallesine Muhtar Adayıyım. Karar ve takdir mahalle halkımın olup, oylarına talibim” dedi. “ Haber: Hayriye Eroğlu”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER