1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKSAGAZ AKSAKSIZ ÇALIŞIYOR

AKSAGAZ AKSAKSIZ ÇALIŞIYOR
Bu haber 26 Eylül 2022 - 9:09 'de eklendi ve 433 views kez görüntülendi.

AKSAGAZ AKSAKSIZ ÇALIŞIYOR

Pozantı’lının yıllardır beklediği, Gazetemizin de bu beklentiyi yayınlarıyla devamlı gündemde tuttuğu Doğalgaz için, yetkililer harekete geçti. Ve Pozantı’ya Taşımalı Doğalgaz getirilmesi için AKSAGAZ Çukurova Firması, Doğalgaz Boru döşeme çalışmalarını başlattı. Ve Hastane Caddesinde  başlatılan çalışmalar, aksaksız ve aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.  

İKAZ

Ana yol üzerinde yapılan bu çalışmalarda, ara cadde ve sokaklara da, doğalgaz boru hattı döşenmesi için, yer -yer boşluklar da bırakılıyor.  

Bu hummalı çalışmalar sırasında, vatandaşların herhangi bir mağduriyete uğramamasının yanı sıra,  ana yol üzerinde de trafik akışının kontrollü bir şekilde  devamı için bir görevli, aynı  zamanda araç sürücülerini de, dikkatli ve yavaş gitmeleri konusunda uyarıyor.

Bu çalışmalar sırasında, Hastane Caddesi yolu üzerinde oturan vatandaşlar, AKSAGAZ’ın dikkatli ve sürekli bir şekilde çalışıyor olmasında dolayı da, ulaşımda önemli bir sorun yaşamadıklarını da  belirtiyorlar.  (Foto -Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER