1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKSAGAZ DOĞALGAZ MÜRACAATLARINI ALIYOR

AKSAGAZ  DOĞALGAZ MÜRACAATLARINI ALIYOR
Bu haber 15 Ağustos 2022 - 14:28 'de eklendi ve 459 views kez görüntülendi.

AKSAGAZ  DOĞALGAZ MÜRACAATLARINI ALIYOR

Pozantı’ya taşımalı doğalgaz sisteminin, alt yapı çalışmalarının başlaması ile birlikte,  temin ve dağıtım işinin yüklenici firması olan AKSAGAZ, Pozantı’lılardan talep  formlarını almaya başladı.

Belediye Binasının alt katındaki büroda, çalışmalarını başlatan AKSAGAZ Pazarlama Yetkililerinden  Semih Selçukoğlu ve Murat Ay, talepleri alarak, Adana Bölge Müdürlüğüne iletecekler olup, müracaat formlarının alınmasına bir süre daha devam edilecek.

İl planda, Hastane Caddesi üzerinde bulunan alanda, önce doğalgaz depolama tesisi kurulacak. Buradan kullanıma uygun hale getirildikten sonra doğalgaz, döşenemeye başlanan borularla vatandaşların evlerine ulaştırılacak. İlk etapta Hastane, Alay ve Atatürk Caddesi üzerindeki işyerleri ve konutlara bağlantısı yapılacak olan doğalgazla ilgili olarak, konut sahiplerinde de hareketlilik başladı.

Bağlantı  için müracaatlarını yapan vatandaşlar, evlerine doğalgaz tesisatı döşenmesi konusunda da, yetkili ve tecrübeli firma arayışı içerisine girdiler.   Bu konuda,  ehil ve yetkin olduklarını, belirten ve  Adana’dan gelen bazı firmalar, dağıttıkları broşürlerle, konutlara doğalgazın döşenmesi konusunda, tecrübeli kuruluşlar olduklarını ifade ederek,  pazar arama çalışmalarını başlattılar.   ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER