1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKSAGAZ MÜRACAATLARI YENİLİYOR.

AKSAGAZ MÜRACAATLARI YENİLİYOR.
Bu haber 10 Ağustos 2023 - 10:25 'de eklendi ve 467 views kez görüntülendi.

Abonelik 1.300 TL’den 2.600 TL oldu.

AKSAGAZ MÜRACAATLARI YENİLİYOR.

AKSAGAZ firmasının, yaklaşık 10 ay önce başlattığı doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarının tamamlanmış olmasına rağmen, özellikle Atatürk Caddesindeki  cefası devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesinin,  asfalt ihalesini yapmış olmasına rağmen, ilgili müteahhit firmanın yeterli çalışmayı göstermeyerek,  ana caddeyi hala tozdan ve çamurdan kurtaramamış olması da, yine  vatandaşların ve esnafın tepkisini çekmeyi devam ettiriyor.

YÜZDEYÜZ  ARTTI

Doğalgaz abonelik ücreti, ilk açıklamada da 1.300 TL olarak belirlenmiş idi.  Firmanın, 09 Ağustos 2023 tarihinden itibaren başlattığı yeni abonelik sözleşmesinde ise,  yeni fiyat  tarifesi yüzde yüz artışla 2.600 TL olarak belirlendi. Eski müracaatlarda yenilenecek.

Belediye önünde, geçici mobil bir müracaat ofisi kuran AKSAGAZ’ın, bu hafta  içiresinde yeni abonelik  sözleşmelerini kabul etmek için, 2.600 Liralık  abonelik  ücretinin  yatırılması gerekiyor. AKSAGAZ yetkilileri,  önümüzdeki günlerde sabit bir ofis tutarak, abonelik ve başvuru  müracaatlarını buradan kabul edecek.  ( Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER