1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ALİ AVAN: “ DEĞİŞİM VE HİZMET İÇİN ADAYIM”

ALİ AVAN: “ DEĞİŞİM VE HİZMET İÇİN ADAYIM”
Bu haber 12 Şubat 2024 - 10:46 'de eklendi ve 426 views kez görüntülendi.

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı  Açıkladı.

ALİ AVAN: “ DEĞİŞİM VE HİZMET İÇİN ADAYIM”

Cumhur İttifakı  Pozantı Belediye Başkanı Adayı Ali Avan beraberindeki ekiple birlikte  satart verdiği  seçim çalışmalarını her geçen gün artan bir enerji  ve gördüğü  yoğun ilgi ile aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Ali Avan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı açıklamada,  gittikleri her yerde vatandaşlarla projelerini de paylaşmaya başladıklarını belirtti. Aynı zamanda sorunları da yerlerinde görerek çözüm programına almaya başladıklarını söyledi. Ve  aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız ve Bilge Liderimiz  Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin, bizi aday olarak ilan etmesinden sonra Pozantı merkez ve tüm mahallerinde  yapmış olduğumuz saha çalışmalarını sürdürüyoruz. Ev ziyaretleri, kahvehane toplantılarında  Pozantı’mızda eksikliğini hissettiğimiz, gelecek günlerde de broşür ve  görsellerle  ilan edeceğimiz  bazı projelerimizi, artık  açıklama ihtiyacı hissettik.  Pozantı Merkezinde ve Kırsalında olmak üzere, iki ayrı  proje olarak gerçekleştireceğimiz hizmetlerimizi,  başlık -başlık şöyle özetleyebilirim: 

KIRSAL MAHALLER

Pozantı’nın en önemli yerleşim yerlerinden biri olan ve bugüne kadar çok önemli bir hizmet alamamış olan kırsal mahallerimiz, projelerimiz arasında önemli bir yer tutmaktadır.

TURİZM

Kamışlı  ve Hamidiye arasında bulunan Belmece ve Kapuz Kanyonunda, ( Uçurumda Cam Teras)  başta olmak üzere ATV gezi yolları,  yürüyüş yolları, kanyonda rafting, su sporu alanları yapacağımız sosyal hizmetler içerisinde yer alacaktır. Bölgenin halkının ürettiği ürünleri satabilmesi için,  turistik amaçlı küçük işyerlerinin oluşturulmasının yanı sıra,  turizme açılmasını sağlayacağız.

 BAKIM YURDU

Ayrıca, Kamışlı Bölgesinde büyük  ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz ve  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sağlanacak olan maddi destekle  Hasta ve Yaşlı Bakım Yurdu ( Palyatif Bakım Merkezi) yöreye mutlaka kazandıracağız.

İŞ MAKİNALARI

Pozantı Belediyesinde yeni bir işletme şefliği kuracağız. Araçları, teknik ekipmanları ve personelleri ile her an hazır kıta halinde, teyakkuzda olacak olan bu gurupta ambulans ve itfaiye araçları da yer alacaktır.

KOOPERATİF

Bölge de üretilen meyve, sebze ve hayvansal ürünler için,  bünyesinde bir veteriner ve  ziraat mühendisinin görev alacağı,  bölge halkının da yöneticisi olacağı, Pozantı Belediyesi Tarım Kooperatifi kurularak hayata geçirilmesini sağlayacağız.

TAZİYE EVİ

Pozantı’mızın tüm mahallerinde eksikliği hissedilen  talep edilmesine rağmen ve bugüne kadarda çözümü konusunda en ufak bir adım atılmamış olan “TAZİYE EVLERİNİ” her mahallemizde gerçekleştireceğiz.  Bu taziye evinin zemininde taziye ziyaretleri kabul edilecek olup,  üst katında  ise,  taziye için şehir dışından gelen misafirlerin konaklayabileceği  taziye Evi projesi yer alacaktır.

KIRSALDA TOKİ

Pozantı’ya bugüne kadar TOKİ’nin getirilmemiş olması çok büyük bir eksiklik olup, bunun sıkıntısını orta ve dar gelirli vatandaşlarımız çekmektedir.  Cumhur İttifakı Belediyesi olarak bu sorunu da biz çözeceğiz. Alpu ile Kamışlı arasındaki geniş bir alanda  TOKİ Projemiz de  iktidar destekli olarak yer alacaktır” dedi.  

DEVAM

Cumhur İttifakının  Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, projelerinin  İlk bölümünü paylaştığı kırsal kesimlere olan hizmet ve yatırımların devam edeceğini, gelecek günlerde bu projelerini vatandaşlarla paylaşmayı sürdüreceğini belirtti.

MERKEZ

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, hizmet kervanın ikinci bölümü olan Pozantı’nın Merkez Mahallerine yapacağı hizmetleri de, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a aşağıdaki şekilde açıklamaya devam etti:

SOSYAL YATIRIMLAR VE GENÇLİK EVİ

“Pozantı Merkezde, iki adet Kapalı Semt Pazarı, Zafer Mahallesinde ise, bir düğün salonu ve sosyal toplantı merkezi olabilecek şekilde düzenlenecektir. Bu gençlik evi en kısa zamanda hizmete sokulacaktır. Gençlerimize burada bilgisayar destekli internet imkanı da sağlanacak olup, öğrencilerimiz ve gençlerimiz burada daha  rahat bir ortamda  ders çalışma imkanı bulacaklarıdır.

Ayrıca Pozantı Merkezde de  bir konferans ve sinema salonu da projelerimiz arasında yer almaktadır.  İçerisinde, ücretsiz dershane bulunan, spor salonları, oyun salonları, kütüphanesi bulunan, internet bağlantılı gençlik merkezi kurularak, öğrencilerimiz ve gençlerimizin bir arada toplanmış olmaları da sağlanacaktır.

 MERKEZDE TOKİ

Merkezde yapacağımız bir diğer önemli çalışma ile de, Cumhur İttifakı olarak  Merkezde TOKİ projesini gerçekleştireceğiz.

ATIL APARTMANLAR TAMAMLANACAK

Pozantı merkezinde,  kangren haline gelmiş bulunan yarım kalmış apartman inşaatlarının,  Pozantı Belediyesi tarafından kurulacak bir kooperatifle, hak sahipleri ile yapılacak  toplantı ve sözleşmeler  sonrası bu yapılar tamamlanarak,  yaklaşık 500’ün üzerinde atıl halde  bekleyen bu daire  ve konut  mezarlığını da  ortadan kaldıracağız.

ŞEHRİN GÖRSELİ

Şehrin tüm ışıklandırmaları yenilenerek, standart hale getirilip şehrin görselinide  değiştireceğiz. Gökbez Pınarbaşı Mahallesi ve  İstiklal ile Zafer Mahallelerinde  bulunan ve üzerinde mevcut ev olan hak sahiplerinin, arsa  ve  imar sorunlarını  çözüp tapularını kendilerine  teslim edeceğiz.

İlçemizin  bütün mahallerinde milli servet olan araçlarımızı, sıkıntıya sokacak hiçbir çukur kalmayacaktır.   Biz Cumhur İttifakı olarak,  asli görevimiz olan çöp konteynırı, oturma bankları gibi  hizmetlerimizi ise reklam aracı yaparak, sanal ortam paylaşımında bulunmayacağız.”dedi.

 AKÇATEKİR

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, bir yayla merkezi olan Akçatekir ile ilgili olarak yapacaklarını ise aşağıdaki şekilde özetledi:

“Akçatekirde yaşam park bölgesinde bulunan geniş araziye, orman park ve mini hayvanat bahçesi yapacağız. Akçatekirde küçük sanayi kooperatifi desteklenerek, faal hale getirilecek olup,  Akçatekir esnafının dışında, kimseye tahsisat yapılmayacaktır.

Cumhur İttifakının kazanacağına inandığımız, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir’le oluşturacağımız koordineli hizmet programında,  Akçatekir’in su ve kanalizasyon sorununa da mutlaka  çözüm getirilecektir. Akçatekir de yaşayan yaklaşık 250 bin yaylacı, kuracağımız ekiplerle  ev- ev ziyaret edilip  broşürlerle tanıtımını yaparak, hedef ve amaçlarımızı anlatarak, yılın  yedi ve sekiz ayını  burada geçirmelerini sağlayarak, ikametlerini de  sabit  olarak  buraya almaları konusunda  kendilerine yardımcı olacağız. Bundan amacımız ise, bu şekilde de   nüfus  artışı sağlanacaktır.  Böylece,  Akçatekir’in Pozantı’nın diğer mahallerinden hiçbir farkı olmadığını da, Akçatekir’liye hissettireceğiz.   

BELEMEDİK

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali  Avan hakkında çıkarılan çirkin bir dedikoduya ise aşağıdaki şekilde cevap verdi:

YIKMAYACAĞIM

“ Belemedikte bulunan  butik otel ve bungolav evlerin, yıkılacağı şeklindeki şahsımla ilgili olarak yapılan mesnetsiz iddialara, Pozantı Halkının inanacağını asla düşünmüyorum. Benim hedefim, orayı yasal statüye kavuşturarak, Belemedik ile Varda Köprüsü arasında bulunan yolun  düzenlenerek, çok sayıda ATV’nin yanı sıra, uysal  ve terbiye edilmiş atlar alınarak, burada halkımıza turlar yaptıracağız.  Butik Otel  ve Bungalov Evlerimizde,  Pozantı’lı gençlerimizin düğün sonrası, ücretsiz balayı yapmalarını sağlayacağız. Bizimiz hedefimiz yıkmak değil, genişleterek, Pozantı Halkının direk hizmetine sunmaktır” dedi.   

İŞİNİ YAPANIN GÖNÜLÜ RAHAT OLSUN

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Belediye Personlleri ile ilgili olarak şunları söyledi:

“ İşini yapanın adını dedikoduya karıştırmamış olanların gönülleri rahat olsun  bu düşüncede olanlar işine gücüne devam edeceklerdir. Gönülleri rahat olsun aslı astarı olmayan iddialara da inanmasınlar.”  dedi.

100 YENİ PERSONEL

Cumhur’un Başkan Adayı Ali Avan Pozantı merkezi ile ilgili olarak da bir bölümünü açıkladığı projelerin geniş halini gelecek günlerde kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğini belirtti.  Avan, projelerinin hayata geçirilmesi içinde 100 yeni personel alacağını da sözlerine ekledi. Özel Haber: Tamer Ünal

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER