1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ALİ AVAN: “OLUMLU İŞLERDE YANIMDA, RANT OLURSA KARŞIMDA OLUN”

ALİ AVAN: “OLUMLU İŞLERDE YANIMDA,  RANT OLURSA KARŞIMDA OLUN”
Bu haber 15 Nisan 2024 - 10:15 'de eklendi ve 243 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediye Başkanından ilk Açıklama.  

ALİ AVAN: “OLUMLU İŞLERDE YANIMDA, RANT OLURSA KARŞIMDA OLUN”

Pozantı Belediye Meclisi, bazı komisyonlara üye seçimi için, ilk toplantısını geçtiğimiz hafta içerisinde 09 Nisan 2024 Salı gün  Saat 10,00’da yaptı.

Seçimler öncesi Belediye  Başkan Ali Avan, CHP ve Cumhur Gurubu Meclis Üyeleri ile ayrı -ayrı bir  ön toplantı yaptı. Seçimlerin ve kararların oy birliği ile alınmasının, çok önemli olduğuna değindi. Bu konuşma sonrasında da CHP’nin 8,  Cumhur İttifakının 6 ve YRP’nin 1 Üyesinin katılımı ile  yapılan  Komisyon Seçimlerinde de kararlar hep oy birliği ile alındı.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, mecliste çok dikkat çekici  ve bir o kadarda anlam ve mesaj dolu  ilk konuşması bitiminde, meclis üyeleri alkışları ile takdirlerini ifade ettiler.

KARŞIMDA OLUN

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, bu konuşmasında kendisiyle ilgili iki önemli konuya değinerek, özetle şunları söyledi:

“Öncelikle bu Meclisimizin Pozantı’ya ve Ülkemize, Hayırlı ve Uğurlu olmasını diliyorum. Pozantı’lı bizlerden çok önemli hizmetler bekliyor. Bunları, Pozantı Halkının da desteği ile birlikte başaracağımıza, bütün kalbimle  inanıyorum.

Sizlerden önemli bir ricam olacak. Benim, bir Başkan olarak Pozantı’nın sorunları ile ilgili getireceğim konularda, ilçemizin ve halkımızın yararına olanlarda, yanımda olmanızı bekliyorum. Ben size, rant beklentili bir konu getirirsem de, mutlaka karşımda olun.

 Pozantı ve Pozantı’lının menfaatleri her türlü değerden çok  daha üstündür. Ben, bu mecliste çok büyük ve önemli işlere imza atacağımıza, sizlerin de aynı düşünce içerisinde olacağınıza ve bu yönde hareket ederek karar vereceğinize yürekten inanıyorum.  Bu karşılıklı, iyi niyet ve samimiyet ortamı da,  Pozantı’nın bugünü ve yarını içinde,  çok önemli bir başlangıç olacaktır” dedi.  

Belediye Başkanı Ali Avan’nın bu konuşmasının bitimi sonrası, Üyeler kendisini uzun süre alkışlayarak takdir ve hizmet birlikteliklerini de, böylece ortaya koymuş oldular. ( Yorum Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER