1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ALİ AVAN: “TOKİ’NİN ÖN SÖZÜNÜ ALDIM” DEDİ.

ALİ AVAN: “TOKİ’NİN ÖN SÖZÜNÜ ALDIM” DEDİ.
Bu haber 11 Mart 2024 - 14:38 'de eklendi ve 300 views kez görüntülendi.

Cumhur İttifakının Başkan Adayı Seçimleri Beklemedi.

ALİ AVAN: “TOKİ’NİN ÖN SÖZÜNÜ ALDIM” DEDİ.

Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Ali Avan, 31 Mart 2024 yerel  seçimlerini beklemeden, projelerinin bazılarını hayata geçirmeye başladı.

Bu gelişmelerle ilgili olarak, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi  Tamer Ünal’a açıklamalarda bulunan, Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkanı Adayı Ali Avan, İlçenin en büyük sorunu olan TOKİ ile ilgili olarak, İttifakın paydaşları ile birlikte Ankara’ya gittiğini söyledi. Randevusu alınan TOKİ  üst düzey yetkilileri ile görüşme yaptığını belirterek, “ POZANTI’YA  İKİ AYRI ETAPDA TOKİ YAPILMASININ  ÖN SÖZÜNÜ ALDIM” diyerek, aşağıdaki açıklamalar da bulundu.

GELİŞMELER

“TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut’tan randevu talep ettim. Sayın Bakan toplantı da olduğu için, Başkan Yardımcısı Sayın Hakan Akbulut’la görüşmemiz sağlandı. Yaptığım sunumda

Pozantı’nın TOKİ’ye ihtiyacı olduğunu belirttim. Depremden sonra göç almamız nedeni ile,   ev kiraların 2.000 TL’den 10 Bin TL’ye kadar çıktığını belirttik, bunun ekonomi ile alakası olmadığını, Pozantı’da ev  sorunun eskiden beri  devam ettiğini söyledim.

KAMU GÖREVLİLERİ

Eskiden beri devam etmekte olan bu evsizlik sorunu nedeniyle, Pozantı’daki  kamu görevlilerin de, 100 Kilometre uzaklıktaki Adana’dan her gün  gidiş- geliş yaptığını belirttim.  Bu nedenlerden dolayı da, Pozantı’da TOKİ’ye çok büyük bir ihtiyaç olduğunu söyledim.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünü ait 8 adet 25  dönüm ve 100  dönüm arasında bulanan arsaları krokileri ve evrakları ile birlikte, kendisine  teslim ettik.  TOKİ yetkililerinin sistem üzerinden yapmış oldukları incelemelerde  bu arsalarının tamamen TOKİ’ye uyumlu olduğunu,  seçimlerden sonra davet etmemiz neticesinde, yerinde inceleme yaparak,  2024 yılı içerisin de yayınlanacak olan Türkiye Genelinde TOKİ başvuruları arasında duyuruların  yapılacağını belirtti. Bu gelişme sonrasında da,  Pozantı’nın mutlaka  2024 yılı TOKİ  programına  iki etap birden alınacağı sözünü aldık. Şimdiden Pozantı’lı hemşerilerimize Hayırlı Olsun diyorum” Dedi.  

GENÇLİK MERKEZİ

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, iki önemli projenin hayata geçirilmesi içinde, söz aldığını belirtti. Ve bu konuda da şunları söyledi:

“ Önümüzdeki günlerde yapacağımız görüşmelerde, Pozantı’nın ihtiyacı olduğunu bildiğimiz  ve sahada  söz verdiğimiz Gençlik Merkezi  projesi için,  Gençlik Spor Bakanlığımız yetkilileri ile ve yine saha da söz verdiğimiz, Yaşlı ve Hasta Bakım Merkezi için, Aile ve Sosyal  Hizmetleri Bakanlığı  Yetkilileri ile, randevularımızı aldık,  gelecek günlerde kendileri ile bir araya gelerek projelerimizin gerçekleşmesi  onayı için sözünü alacağız. Bizim amacımız Halkımıza hizmet olup,  bu kutlu yolda projelerimizi de hep birlikte 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında da, Pozantı Belediye Başkanı olarak devam ettireceğim” dedi.  

 ( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER