
Ak Parti Genel Merkezi Yaptırıyor.
ANKETTE YUSUF ARISOY FARKI
Ak Parti Genel Merkezince, tüm yurtta başlatılan, “BAŞKAN KİM OLMALI? BAŞKANLIK YAPABİLİR Mİ? TOPLUMLA OLAN İLİŞKİLERİ NASIL?” gibi çeşitli soruların, SMS aracılığı ve telefonla görüş alınmakta olan ankette, Pozantı’dan beklenen sonuç çıktı.
SÜRPRİZ YOK
Mevcut İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Kurucu İlçe Eski Başkanı ve Millet Vekili Eski adaylarından Kürşat Akpınar, yine İlçe Eski Başkanlarından ve Millet Vekili Eski Adayı ve 2014 yerel seçimlerinde, Belediye Başkan adayı olan Ramazan Demir’in, isimlerinin yer aldığı, anket çalışmaları devam ediyorken, alınmakta olan sonuçlar ise, sürpriz olmuyor.
OY ORANLARI
Buna göre, kendilerine soru sorulan, her 100 kişiden 81’i, %77.9’luk oranla, Pozantı Ak Parti Belediye Başkan Adaylığına, Mevcut İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’u uygun görüyor. Aynı ankette, Kürşat Akpınar ise, aldığı 16 oy ve %15.4 oranla, İkincilikte kalırken , Ramazan Demir ise, 7 Oy ve %6.7’lik oranla üçüncülük konumunda olmayı sürdürüyor. Tercih sıralamasında, Yusuf Arısoy lehinde ortaya çıkan, aradaki büyük farkın, Pozantı’lı vatandaşların ortak kararları olduğu ve Ak Parti Pozantı Belediye Başkan Adaylığında, Arısoy’u görmek istedikleri sonucunu da, ortaya koyulmaktadır.
ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU