1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AŞÇIBEKİRLİ’YE SAĞLIK EVİ GELİYOR

AŞÇIBEKİRLİ’YE SAĞLIK EVİ GELİYOR
Bu haber 06 Mayıs 2024 - 10:29 'de eklendi ve 123 views kez görüntülendi.

AŞÇIBEKİRLİ’YE SAĞLIK EVİ GELİYOR

Aşçıbekirlili bir vatandaş ve Pozantı Belediyesi’nin desteği ile mahalleye sağlık evi yapılıyor. Aşçıbekirli Mahallesinde sağlık hizmetlerine erişim artık daha kolay ve konforlu olacak!

Edinilen bilgiye göre; Rasim Konuk ismindeki hayırsever bir vatandaşımız ile Pozantı Belediyemizin destekleriyle, Aşçıbekirli mahallesine sağlık evi kazandırma çalışmalarına 2 Mayıs Perşembe günü itibariyle başlandı.

Ali Kemal Gürer Kültür Merkezi yanında bulunan alana Pozantı Belediye ekiplerinin dolgu çalışmaları başladı. Dolgu çalışmalarının bitmesi sonrasında ise temel atma ve kaba inşaat çalışmaları başlayacak. Bittiğinde hem doktor odası hem de muayene odası olacak olan sağlık evinde vatandaşlar daha rahat sağlık hizmetlerinden yararlanacak. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER