1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ASKİ’den İçme Suyu ve Altı Yapı Seferberliği

ASKİ’den İçme Suyu ve Altı Yapı Seferberliği
Bu haber 09 Ağustos 2021 - 9:36 'de eklendi ve 362 views kez görüntülendi.

ASKİ, SORUNSUZ İÇME SUYU VE ALTYAPI HİZMETİ SUNMAYA DEVAM ETMEK İÇİN TÜM OLANAKLARINI SEFERBER EDİYOR.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Adana’nın dört bir yanında gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını hız kesmeden sürdürerek altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için yoğun bir çaba gösteriyor.

Başkan KARALAR’ın talimatlarıyla Adana’nın tüm ilçelerinde ve mahallerinde siyasi görüş ayrımı yapmadan yatırımlarına devam eden ASKİ, Sarıçam ilçemizin yetersiz olan içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyor.

ASKİ, şehir merkezi ve kırsal ayrımı yapmadan kendi öz kaynakları ve envanterine yeni eklediği iş makinalarıyla Adana’yı adeta şantiye alanına çevirerek aşırı nüfus artışı gösteren Sarıçam ilçemizin içme suyu hatlarının yetersiz kalması nedeniyle vatandaşların istek ve şikayetlerini göz ardı etmeyip hassasiyet göstererek anında çözüm üretiyor.

Yaşam kaynağımız olan içme suyunun vatandaşlara sağlıklı, temiz ve daha kaliteli bir şekilde iletilmesi amacıyla çapları yetersiz kalan ve bölge halkının ihtiyacını karşılayamayan içme suyu hatlarını daha büyük çaptaki ve basınca dayanıklı Q500’lük içme suyu borularıyla yenileniyor.

Projenin tamamlanması ile birlikte Sarıçam ilçesi için yetersiz kalan içme suyu hatları yenilenerek sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER