1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ATATÜRK: “YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR”

ATATÜRK: “YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR”
Bu haber 27 Kasım 2023 - 10:47 'de eklendi ve 468 views kez görüntülendi.

Ulu Önderimiz Öğretmenlere daima çok önem vermiştir.

ATATÜRK: “YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR”

Çağdaş toplumlarda, öğretmenler çok önemlidir. Çocuklarımızı küçük yaştan itibaren onların beyin gücüne, öğreticilik becerilerine teslim ederek, bu öğretmenlerden başarılı, vatan aşkı  ve millet sevgisiyle, dolu bireyler yetiştirmelerini bekleriz.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm yaşamında öğretmenlere çok ayrı yer ve önem vermiştir.  Harf devrimini yaparken, onların bu devrimin birer mimarları ve önderleri olacağını çok iyi biliyordu. Bundan dolayı da öğretmenlerimiz için söylediği “ YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR’ şeklindeki veciz sözleri, bu önemin hala vazgeçilemez olduğunun bir ifadesidir.   

POZANTI

24 Kasım Öğretmenler Günü, Pozantı’da da tören ve etkinliklerle kutlandı. Sabah saat 10.00’da  Atatürk Anıtına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, iki öğretmen eşliğinde Çelenk koydu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, buradaki tören sona erdi. Belediye Başkan Vekili Murat Kutlu, Pozantı Cumhuriyet Baş Savcısı Alican Köşger,  İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi, diğer bazı kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile, bir gurup öğretmen ve öğrenciler  de buradaki tören hazır bulundular.

KÜLTÜR MERKEZİ

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri Saat 13.30’dan itibaren Atatürk Kültür Merkezinde devam etti. Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut’ da bu etkinliklerde hazır bulundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Müzik sunumu ve gösteriler sonrası ise, mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin ettiler. Bir 24 Kasım Öğretmen günü böylece sona erdi.  ( Haber : Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER