1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“AYDINLIK POZANTI İÇİN ADEM AYDIN”

“AYDINLIK POZANTI İÇİN ADEM AYDIN”
Bu haber 18 Aralık 2023 - 12:35 'de eklendi ve 515 views kez görüntülendi.

 Deneyimli Siyasetçiden Sürpriz Çıkış:

“AYDINLIK POZANTI İÇİN ADEM AYDIN”

Yerel seçimlerin yaklaşıyor olması, siyasi hareketliliği de beraberinde getiriyor.  31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Cumhur İttifakı adaylarının henüz netlik kazanmaması,  başkan adaylığı arayışı  içerisinde olanları ise,  tedbirli olmaya mecbur bırakıyor. Bazı partilerin Belediye Başkan Aday Adaylıklarının müracaat süresi sona erdi. Ancak Yüksek Seçim Kurulunun, kesin adayların belirleneceği tarihe kadar, partiler kendi içerilerinde, aday arayışını devam edecek.

POZANTI

Pozantı siyasetinin deneyimli isimlerinden Adem Aydın, sürpriz bir şekilde İyi Partiden aday adayı olduğunu açıkladı.

14 Aralık 2023 Perşembe gün, Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulunan İyi Parti Pozantı Belediye Başkan  Aday Adayı Adem Aydın, İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’la la yaptığı görüşmede, aday adaylığı sürecini değerlendirerek şunları söyledi:

GENEL MERKEZE GİTTİM

“31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde, İyi Partiden Pozantı Belediye Başkan aday adaylığı müracaatımı önce, İlçe Başkanı Mustafa Arıkan’a yaptım. Evraklarım ilk olarak  Adana İl’e daha sonra da Ankara Genel Merkeze gönderildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde de, Adana İl Başkanımız Sayın Birol Büyüköztürk ile  Ankara’ya gittim. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi ile görüştüm. Pozantı ile ilgili görüş ve düşüncelerimi kendisine arz etme fırsatını buldum.   

Genel Başkan Yardımcılarımız  ile de  tanıştım. Partimizin  Adana Millet Vekillerimizden Sayın Ayyüce Türkeş, ve Bilal Bilici ile de görüş alışverişinde bulundum. Mecliste birlikte yemek yedik. Pozantı ile ilgili görüş ve düşüncelerimi paylaştım. Adaylığım netleştikten sonra da,  Pozantı da mahalle- mahalle, sokak -sokak, dolaşarak proje ve programlarımı hemşerilerimle paylaşarak, desteklerini isteyeceğim.” Dedi.

SLOGANLAR

İyi Parti Pozantı Belediye Başkan Aday Adayı Adem Aydın, yerel seçim sloganları ile ilgili olarak da şunları söyledi:

“İlk sloganım Partimizin Genel sloganı olan “ Her şey iyi olacak. Millet Bizi Çağırıyor”  şeklinde olacaktır.   İyi Partinin Pozantı Belediye Başkan Aday Adayı olarak da, benim kişisel sloganım  “Aydınlık Bir Pozantı İçin, Adem Aydın ve Pozantı’nın Belediye Başkanlığını müstakil ve hür olarak kazanacağım” şeklinde devam edecektir.” Dedi.

 ( Haber : Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER