1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AYTEKİN’NİN ÇIKIŞI

AYTEKİN’NİN ÇIKIŞI
Bu haber 04 Eylül 2023 - 8:45 'de eklendi ve 374 views kez görüntülendi.

AYTEKİN’NİN ÇIKIŞI

Ak Parti Pozantı Gençlik Kolları Kurucu Başkanı, iş insanı, Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı,  5 Ağustos Gazetesinin Künyesinde İmtiyaz Sahibi olarak adı yer alan Yunus Aytekin,  sahibi bulunduğu gazete de, yıllar sonra ilk defa kendi adıyla çok önemli bir konuyu, bizzat gazetesinde gündeme taşıdı. Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Hal Binasının  yıkım kararına tepki olarak,  5 Ağustos Gazetesinde yayınlanan bu yazı, Pozantı  kamuoyunda  gündem oluşturdu. Esnaflar tarafından da büyük bir takdirle karşılandı.

Ancak asıl dikkat çeken ise  bu yazı ile, Yunus Aytekin’nin siyasi arenadaki gelişmeleri izleyerek, önemli bir çıkış yaptığı şeklinde değerlendirildi. Kendisi bu yazısı ile ilgili olarak,  Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesine de, “ ESNAFIMIN UYKUSUNU KAÇIRANIN UYKUSUNU KAÇIRACAĞIM “ şeklindeki başlığı ile, geniş  bir açıklamada bulunacağını da günler öncesinden bize söyledi. Biz de, kendisinin bu söylemini geçtiğimiz iki sayımızda değerlendirerek açıklamasını bekledik.  Ama asıl konuşulan ise, Yunus Aytekin’nin Pozantı’da başlatılan Belediye Başkanlığı arayışın da, nasıl bir oluşum içerisinde yer alacağı şeklinde oldu.  Yanı sıra da, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin’nin Belediye Pasajı ile Hal Binası Esnafı adına, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa  Çay’a karşı başlattığı ve siyasette kokan bu çıkışın, nasıl şekilleneceği merak konusu olmaya başladı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER