1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAR KİTAP EVİ OLDU.

BAR KİTAP EVİ OLDU.
Bu haber 08 Ocak 2018 - 11:08 'de eklendi ve 1.698 views kez görüntülendi.

BAR KİTAP EVİ OLDU.

Kitap okumak, bir insanı diğerlerinden farklı kılan, en önemli özelliklerin başında gelir. Toplumda, kitap okuyanlar ile, okumayanlar arasındaki fark, hemen hissedilir. Son yıllarda gençler arasında, giderek artan, kitap okuma alışkanlığı, Büyükşehirlerde, çok daha dikkat çekici bir şekilde, kendisini hissettiriyor. Geçmiş yıllarda, toplu ulaşım araçlarında, vatandaşların elinde, gazete dahi görülmezken, son yıllarda özellikle genç nesil, şehir içi toplu taşım araçlarının yanı sıra, şehirler arası yolculuklarda da, kitap okuma zevkine varıyor.

Bu olumlu gelişme, Adana’da da kendisini çok daha değişik bir şekilde, hissettirdi. Geçen aya kadar, BAR olarak hizmet veren bir mekan, bu konumunu değiştirerek, KİTAP EVİ olarak, vatandaşların hizmetine girdi. İnönü Parkı karşısı, Teknosa arkasında faaliyet gösteremeye başlayan, KELEPİR KİTAP FUARINA, okuyucu ilgisi de her geçen gün artıyor. Açılış promosyonu olarak, çocuk yayınlarında, bir kitap alana, bir kitabı da bedava veren, Kelepir Kitap Fuarının, bu girişimi kitap severler tarafından da, büyük ilgi ve takdirle karşılanıyor. Yeni bir kampanya ile, Ücretsiz Roman da okutan, eski kitaplarını getirenlere kolaylık sağlayan, Kelepir Kitap Fuarının bu yenilikçi anlayışı da, vatandaşların tercih noktası oluşturuyor.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER