1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞI -BOŞ KÖPEKLER ARTIK SÜRÜLEŞTİ

BAŞI -BOŞ KÖPEKLER ARTIK SÜRÜLEŞTİ
Bu haber 04 Mart 2024 - 10:28 'de eklendi ve 295 views kez görüntülendi.

BAŞI -BOŞ KÖPEKLER ARTIK SÜRÜLEŞTİ

Yerel yönetimlerin tüm çabalarına rağmen, kalıcı bir çözüm getirilemeyen başı boş köpekler, sorun olmaya devam ediyor.

TEHLİKE

Özellikle az nüfuslu küçük yerleşim yerlerinde, İlçe Belediyelerinin imkanlarının yetersizliği ise, başı -boş köpeklerin her geçen gün daha da  tehlikeli  bir hal almasına neden oluyor. Bir bölümü kısırlaştırılmış olan bu köpeklerin, bir araya gelerek oluşturdukları çetelerle mahallerde kendi egemenlik alanlarını oluşturmaya başlamaları da birbirleri ile önemli kavgalara sebep olmaktadır.   

SÜRÜLEŞTİ

Sabahın erken ve akşamın geç saatlerinden itibaren, vatandaşları sokaklara çıkmaya korkar hale getiren ve sürüleşen bu köpeklerin, yavrulama dönemlerinin da başlamış olması da,  kendilerini daha da saldırgan hale getiriyor.

OKULLAR

Okullarına giden öğrencileri velilerin götürüp getirmesine rağmen, her geçen gün azgınlaşan  bu köpekler, zaman -zaman yetişkin insanlara da  korku verir hale geliyor.  Pozantı da bu  tehlikeli durumdan  fazlasıyla etkilenmekte  olup, vatandaşlar korkulu anlar yaşamaya devam ediyorlar.

YETERSİZ

Seçim çalışmalarının her geçen artıyor olması nedeni ile,  bu saldırgan  köpeklerle mücadele de artık  yeteri kadar yapılamıyor. ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER