1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BAŞI-BOŞ KÖPEKLERİ TOPLUYORUZ.”

“BAŞI-BOŞ KÖPEKLERİ TOPLUYORUZ.”
Bu haber 27 Eylül 2021 - 9:53 'de eklendi ve 502 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Süllü:

 “BAŞI-BOŞ KÖPEKELERİ TOPLUYORUZ.”

Başı-boş köpekler, yerleşim yerlerinin korkulu rüyası olmayı sürdürüyor. Yayla sezonu ve deniz mevsiminin de sonlanması ile birlikte, tamamen doğaya salınan bu başıboş köpekler, Pozantı, Akçatekir ve Kamışlı’da da, vatandaşlar açısından tehlikeli olmayı devam ettiriyorlar.

 BAŞLATILDI

Böylesi önemli bir sorunun çözümü için, üç kamu kuruluşu bir-araya geldi.

Pozantı Zabıta Müdürü Yaşar Süllü’den alınan bilgiye göre, bölgemizdeki başı-boş köpeklerin Pozantı Belediyesi toplayarak, yemek ihtiyaçlarını da karşılayacak. Adana Büyükşehir Belediyesi de, bunları kısırlaştıracak. Tarım İlçe Müdürlüğü de, barınakta bu köpeklerin, her türlü tedavilerini üstlenecek.

TOPLANIYOR

Pozantı Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Süllü, bütün bu çalışmaların Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın direktifleri doğrultusun da başlatıldığını ve titizlikle takip edileceğini belirterek şunları söyledi: 

“Pozantı Belediyesi ekipleri olarak, yöredeki başıboş köpeklerin toplanmasına başlandı. Biz, üzerimize düşen görevi yapmaya başladık. Böylece, Pozantı- Akçatekir ve Kamışlı’daki vatandaşlarımızı da, bu köpeklerin yarattığı tehlikelerden korumuş olacağız” Büyükşehir Belediyesi ile, Tarım İlçe Müdürlüğü de üzerlerine düşen görevi Pozantı Belediyesi gibi, yerine getireceklerine inanıyoruz.” dedi.  ( Haber  Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER