1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ADAYI EROĞLU: “POZANTI’DA HUZURUN ADI CHP OLACAKTIR”DEDİ

BAŞKAN ADAYI EROĞLU: “POZANTI’DA HUZURUN ADI CHP OLACAKTIR”DEDİ
Bu haber 22 Ocak 2024 - 10:41 'de eklendi ve 335 views kez görüntülendi.

 BAŞKAN ADAYLIĞI AÇIKLANAN ŞENOL EROĞLU:

“POZANTI’DA HUZURUN ADI CHP OLACAKTIR”DEDİ

Siyaset, her geçen gün Belediye Başkan Adaylarının açıklanması ile şekilleniyor. Aday arayışı içerisinde olan vatandaşlarda, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, oy vermeyi düşündükleri adaylarla ilgili olarak, karar verme süresini de  başlattılar.

ŞENOL EROĞLU

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı, beklendiği gibi Şenol Eroğlu oldu.

Bütünşehir Yasasının 2014 yılından itibaren uygulanmaya başlanması ile birlikte, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Pozantı Merkezi başta olmak üzere, kırsal kesimdeki tüm mahalleri de adım- adım dolaştı. Vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde inceledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la sık- sık görüşerek, hizmetlerin yerine getirilmesi konusunda gecesini -gündüzüne katarak, her ortamda ve her zaman vatandaşların yanında oldu.

Başkan Adayı Şenol  Eroğlu’nun Bu yoğun çalışması, kendisinin Pozantı’lılar tarafından da  bire bir tanınmasını sağladı. Ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde  neler yapması gereği konusunda da, program ve projeler oluşturmasına olanak tanıdı.

SAKİN SİYASETÇİ

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, sonradan görme değil, aile boyundan gelme bir siyasetçi. Babası Merhum Ahmet Eroğlu, Pozantı Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde, Pozantı’ya kazandırdığı kalıcı hizmetler nedeni ile de, hala  Pozantı’lıların hafızasında yer etmeyi sürdürüyor. Şenol Eroğlu’nun vatandaşlarla oluşturduğu sakin tavrı ve  tutarlı davranışları toplumun da  kendisinin Belediye Başkan Adaylığına, daha sıcak bakmalarını da sağlıyor.

UNUTULMAYANALAR

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun eşi CHP Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu’nun Dedesi  Merhum Hüseyin Eroğlu da, geçmiş yıllarda, CHP Pozantı İlçe Başkanlığını yapmış bir isim. Pelin Eroğlu’nun Babası Merhum Mehmet Pelit’te, aynı şekilde Pozantı CHP Örgütünde  isimi hala unutulmayanlar arasında yer alıyor.

CHP HUZURUN ADI OLACAK

Geçtiğimiz hafta içerisinde, yeni atanan İlçe Başkanı Fahri Çay, Yönetim Kurulu Üyelerinden  Mehmet Aybar, Ferdi Pehlivan, İsmail Canatan, Hasan Gürbüz, Rasim Yavuz ile, büromuza gelen Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı açıklamada, özel ve iş hayatındaki sakin, sabırlı ve çekişmelerden uzak tavrını, siyasi hayatında da devam ettirdiğini, bunun da vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığına inandığını belirterek, aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

“Cumhuriyet Halk Partisi ve Örgütü geçmiş seçimlerde olduğu gibi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde de, hiçbir polemiğe yer vermeden, hiçbir olaya karışmadan, sakin ve huzurlu bir seçim ortamının oluşmasında, yine  çok önemli bir siyasi örgüt olacaktır.

SÜRDÜRECEĞİM

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak ben de, bu sakin ortamın oluşması konusunda sürdürmekte olduğum tavrı, aynen devam ettireceğim. Diğer siyasi parti  Belediye Başkan Adayları ile de oluşturduğum samimi ilişkilerimi, kesintisiz sürdüreceğim. Başkan Adayı olarak,  seçimin uhulet ve suhuletle geçmesi konusundaki  oluşturacağım ortamın vatandaşların takdiri ile de CHP’yi Belediye Başkanlığına taşıyacağına inanıyorum. Seçimlerin sakin geçmesine ilişkin olarak yaptığım konuşmalarda da, vatandaşların takdir hisleri ve manevi destekleri, bana moral oluyor’ dedi.  

HAZIR

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Pozantı’lıların takdiri ile 31 Mart 2024 Pazar Akşamı Belediye Başkanı seçilmesi halinde 5 yıldan beri oluşturduğu plan ve projeleri, 01 Nisan 2024 Pazartesi sabahından itibaren uygulamaya başlayacağını da, sözlerine ekledi. ( Haber Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER