1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ADAYI ŞENOL EROĞLU’NA CUMA PAZARINDA YOĞUN İLGİ

BAŞKAN ADAYI ŞENOL EROĞLU’NA  CUMA PAZARINDA YOĞUN İLGİ
Bu haber 12 Şubat 2024 - 10:11 'de eklendi ve 369 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ADAYI ŞENOL EROĞLU’NA CUMA PAZARINDA YOĞUN İLGİ

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Örgütü, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ve eşi Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu  İlçe Başkanı Fahri Çay ve kalabalık bir gurup partili eşliğinde,  Cuma Pazarında vatandaşlarla buluştular.

CHP Heyetine Pazar yerinde yoğun bir ilgi gösterildiği dikkatlerden kaçmadı. Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu,  pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek halk -hatır sordular. Fiyatları inceleyerek de, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Pahalılığın önlenmesi konusunda, Cumhuriyet Halk Partisinin çok önemli projelerini olduğunu belirterek, 31 Mart 2024 yerel seçimleri içinde destek istediler.

DESTEK İSTEDİ.

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’na, Pazar esnafı ve vatandaşlar aşırı pahalılıktan yakındılar.  Arzu ettikleri şekilde alışveriş yapmadıklarını söylediler.

Aynı şekilde, satıcılarda artık eski günlerin pazar hareketliliğinin kalmadığını, alıcıların en fazla birer kilo sebze ve meyve alabildiklerini, bu olumsuzluğunda alışverişte büyük bir durgunluğa sebep olduğundan yakındılar.  

Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun eşi Pelin Eroğlu da, bir gurup partili ile bu gezide hazır bulundu.  Kadınlardan eşi adına destek istedi. Kadınlara yönelik belediye hizmetleri konusunda da önemli projelerinin olduğunu sözlerine ekledi.  

PAHALILIK

 Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, vatandaşlarla yaptığı pazar ziyaretinde fiyatları inceledi.  Domatesin 35, sivri biberin, salatalığın, patlıcanın  kilosunun 40 liradan satılıyor olmasının, vatandaşın alım gücünün  ne kadar etkilediğini, bu pahalılığın da pazar alışverişlerinde artık dip yamaya başladığını belirtti.

MEMNUNİYET

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroglu, Cuma pazarında CHP örgütüne ve kendisine gösterilen ilgiden, büyük memnuniyet  duyduğunu belirtti.  Vatandaşlar ve esnaflarla yaptığı karşılıklı görüş alışverişinde, Belediye Başkanı seçilmesi halinde  semt pazarları ile ilgili olarak,  alıcı ve satıcılarla ilgili olarak, önemli projeleri olduğunu  söyledi.  Kendilerine gösteriler ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, gezisini sonlandırdı.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER