1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN AYTEKİN HAL VE PASAJI VALİLİĞE TAŞIDI

BAŞKAN AYTEKİN HAL VE PASAJI VALİLİĞE TAŞIDI
Bu haber 02 Ocak 2024 - 10:23 'de eklendi ve 449 views kez görüntülendi.

Pozantı Heyeti Vali Köşger’in Konuğu Oldu.

BAŞKAN AYTEKİN HAL VE PASAJI VALİLİĞE TAŞIDI

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yunus Aytekin, beraberinde Pozantı Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kılınçkaya,  Pozantı Ziraat Odası Başkanı Murat Mergen, İstiklal Mahallesi  Muhtarı Çakı ve Pasaj Esnafından Efkan Tekin’le birlikte, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in konuğu oldular.

PASAJ VE HAL BİNASI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, yıkma kararı aldığı Hal Binası ve Belediye Pasajı esnafları adına da, bir konuşma yaparak açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin, gazetemize özetle şunları söyledi:

“Öncelikli olarak Sayın Valimize, bize zaman ayırdığı ve sorunlarımızı dinlediği için esnafım ve şahsım adına teşekkür ediyoruz.

Pozantı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çay’ın, kamuoyunca çok iyi bilinen Hal Binası ve Belediye Pasajı ile ilgili yıkım düşüncelerini  Sayın Valimize ilettim. Ayrıca bir de dosya takdim ettim. Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger, bu açıklamamı  dikkatle dinledi. Konuyla ilgileneceğini belirtti. Yanı sıra, Pozantı’nın ekonomik durumu ile ilgili olarak da Sayın Valimize,  Esnaf Odası Başkanı olarak  görüşlerimi arz ettim. Mutlu oldu. Pozantı’nın İlçesinin çok önemli geçiş güzergahı üzerinde bulunduğunu söyledi. Pozantı’ya olan ilgisini daha da artıracağını ifade etti.” dedi.

SÜPRİZ FOTOĞRAF

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin, önceki hafta Pozantı’yı ziyaret eden  Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in, bu ziyaret sırasında Pozantı Belediyesinin açmış olduğu Kültür Evinde çekilen fotoğrafını, büyütüp çerçeveleterek kendisine hediye etti. Ve aşağıdaki  konuşmayı yaptı:

“Sayın Valim. Bu tabloya bakış anınızı fotoğraflayarak, size  hediye etmekten büyük bir gurur duyuyorum. Umuyorum ki bunu uzun süre saklayarak, her baktığınızda da Pozantı’yı hatırlayacağınıza inanıyorum” dedi.

TEŞEKKÜR

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin ve beraberindeki heyetin,  bu sürpriz hediyesi karşısında çok duygulandığını belirtti. Teşekkür etti.  Kendisi de bu  heyetle bir  hatıra fotoğrafı çektirerek, onları  yolcu etti.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER