1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan BAYSAL: Pozantı “EVET”liyecek

Başkan BAYSAL: Pozantı  “EVET”liyecek
Bu haber 02 Nisan 2017 - 14:44 'de eklendi ve 866 views kez görüntülendi.

Başkan BAYSAL: Pozantı

“EVET”liyecek

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal referandumla ilgili olarak Pozantı merkez ve mahallerini devamlı dolaştıklarını, vatandaşlarla görüştüklerini son derece olumlu izlenimler edindiklerini belirtti.Başkan Baysal Pozantı’lının geçmişte olduğu gibi şimdi de devamlı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın yanında yer aldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Kesinlikle belirtiyorum ki Pozantı’lının kararı referandum da “EVET” olacaktır. Ancak farkın ne olacağı konusunda kesin bir tahmin yapma durumunda değilim. Nedenini sorarsanız 2002 yılından itibaren Pozantılı daima Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın asla izinden ayrılmayarak tüm seçimlerde kendisine oy vermiştir. 16 Nisan 2017 referandumunda da aynı sonucun çıkacağına inanıyorum. Şunu da belirtmek isterim; son iki yerel seçimde ise bazı çekişmeler sonrası Ak Parti belediyeyi alamamıştır. Ancak genel seçimlerde ise durum tamamen tersi olup, hiç bir oylamada Ak Parti Pozantı’nın gerisine düşmemiştir.”

Haber: Tamer ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER