1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’IN EVLAT ACISI

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’IN EVLAT ACISI
Bu haber 24 Mayıs 2022 - 14:19 'de eklendi ve 469 views kez görüntülendi.

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’IN EVLAT ACISI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal – Necla Uludağ çifti, evlat acısı ile derinden yaralandı. Hayatının henüz daha baharında 11 yaşında iken, kanser hastalığına yakalanan Elif Su Uludağ, Adana Şehir Hastanesinde tedavi altında iken, 23 Mayıs 2022 Pazartesi gün öğleden sonra hayata veda etti.

Kızlarının ölüm haberi ile derinden sarsılan, Bilal – Necla Uludağ çiftini sakinleştirmek hayli zor oldu. Onbir yaşında hayata veda eden Elif Su Uludağ’ın, vefatı kısa sürede duyuldu. Çok sayıda vatandaş, hastaneye gelerek acılı anne -babayı yalnız bırakmadılar. Elif Su Uludağ,  24 Mayıs 2022 Salı gün öğle Namazı sonrası, binlerce kişinin katılımı ile kılınan cenaze namazı sonrası,  Buruk Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, daha 11 yaşında iken, ailesini- sevenlerini ve arkadaşlarını, derin acılar içerisinde bırakarak, aramızdan ayrılan Elif Su Uludağ’a, Yüce Allah’tan Rahmet,   Sarıçam Belediye Başkanı Bilal – Necla Uludağ çiftinin derin acılarını paylaşarak, Başsağlığı dileriz.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER