1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN DEĞİL BELEDİYE PERSONELİ OLDU.

BAŞKAN DEĞİL BELEDİYE PERSONELİ OLDU.
Bu haber 27 Kasım 2023 - 10:52 'de eklendi ve 427 views kez görüntülendi.

BAŞKAN DEĞİL BELEDİYE PERSONELİ OLDU.

Pozantı’nın sevilen ve sempatik simalarından birisi Adnan Ergün’dür. İyi niyet ve garibanlıkta hep önde gelir. Herkesle selamlaşan, sigarasından  savurduğu dumanda hayaller kuran Adnan Ergün’ünün en büyük hayali Belediye Başkanı olmak imiş…

Adnan  Ergün, “Pozantı’nın sorunlarını çözemiyorsanız ben çözerim” sloganı ile herkesten oy istedi. Kimi gülümseyerek evet dedi. Kimi başka düşünceler altında “ Adnan Aday ol destekleriz” dedi. Adnan Ergün, gazetemizden de yayın desteği istedi. Kendisini kırmayarak bir haberini yapmış idik.  Adanan Ergün ile ilgili, yeni ve güzel bir gelişme oldu.

Geçtiğimiz günlerde CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, partisinin sanal ortamından yaptığı bir paylaşımda, Adnan Ergün’e Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın işe aldığını aşağıdaki paylaşımla duyurdu:   “Yeni işin hayırlı olsun kalender Adnan. Teşekkürler Zeydan Karalar. Sayende bir garibimizi daha sevindirdik.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER