1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN KARALAR TALİMAT VERDİ ASKİ HAREKETE GEÇTİ

BAŞKAN KARALAR TALİMAT VERDİ ASKİ HAREKETE GEÇTİ
Bu haber 03 Ocak 2022 - 12:11 'de eklendi ve 428 views kez görüntülendi.

Ani su baskınlarını ortadan kaldıracak projeler birer- birer hayata geçiriliyor

 BAŞKAN KARALAR TALİMAT VERDİ ASKİ HAREKETE GEÇTİ

Adana’da geçtiğimiz hafta iki gün aralıksız süren sağanak yağıştan etkilenen noktalara müdahale eden ASKİ ekipleri, Yüzüncüyıl Mahallesi’nde bulunan Çukurova İlkokulu’nun girişinde oluşan su birikintisinin bir daha tekrarlanmaması için yağmur suyu hattı döşedi. Böylece okulun bulunduğu sokakta bir daha su baskını sorunu yaşanmaması hedefleniyor.

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, vatandaşın su baskını sorunu yaşamamasına yönelik verdiği talimatlara binaen, kentteki altyapıyı günden güne daha iyi hale getirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AMAÇ SU BASKINLARININ ORTADAN KALDIRILMASI

Adana’da yağmur yağdığında çeşitli noktalarda oluşan su baskınlarını ortadan kaldırmak için uzun süredir gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarına ve yağmur suyu hattı döşenmesi faaliyetlerine devam eden ASKİ, mahallelerde yaptığı işlere, nokta atışlarıyla da ekleme yapıyor. 

SORUN TEKRARLANMAYACAK
Çukurova ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi’ndeki Çukurova İlkokulu’nun girişinde yağmur suyu birikmesi üzerine harekete geçen ASKİ ekipleri, daha önce yağmur suyu hattı bulunmayan sokakta çalışma gerçekleştirdi. Yağmur suyu hattının döşenmesiyle birlikte, başta okul önü olmak üzere, sokakta su tahliyesi gerçekleştirildi. Tahliye hattının döşenmesiyle birlikte olası yağışlarda büyük problem yaşanmayacağı belirtildi.

BİRLEŞİK HATLAR AYRILIYOR, IZGARALAR TEMİZLENİYOR
ASKİ tarafından şehir genelindeki birçok noktada eşzamanlı sürdürülen yağmur suyu çalışmaları kapsamında bir yandan birleşik sistem olarak işleyen kanalizasyon ve yağmur suyu hatları ayrıştırılıyor, diğer yandan da ızgaraların ve hatların temizlikleri periyodik olarak sürdürülüyor. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER