1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN KARALAR’DAN GÖKBEZ’E YENİ MEZARLIK

BAŞKAN KARALAR’DAN  GÖKBEZ’E YENİ MEZARLIK
Bu haber 04 Aralık 2023 - 13:05 'de eklendi ve 378 views kez görüntülendi.

 BAŞKAN KARALAR’DAN GÖKBEZ’E YENİ MEZARLIK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kırsal kesimlerde de sürdürmekte olduğu çalışmalara her gün yenilerini ekliyor. Bu çalışmalar çerçevesinde, Pozantı Gökbez Mahallesine kazandırılan yeni mezarlıkta yakında hizmete girecek.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu,  Belediye Meclis Üyesi Nuri Akkaya, Mahalle Muhtarı Mehmet Bulat, Büyükşehir Belediyesi Pozantı Mezarlıklarından Sorumlu Beytullah bey, partililerden  Ali Güngör ve  İsmail Canatan’da, mezarlıkta yapılan incelemelerde hazır bulundular.

Başkan Eroğlu, bu incelemeler sonrasında gazetemize yaptığı açıklama da  şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, yıllardır ihmal edilen hizmetleri sonlandırarak, yenilerini vatandaşlarla buluşturuyor. Bunlardan en önemlisi, mezarlıklar oluyor.

Gökbez Mahallemizin mezarlığı da tamamen dolduğundan, yeni bir mezarlığa olan ihtiyaç,  Büyükşehir Belediye Başkanımız  Zeydan Karalar tarafından giderilmiştir. Gökbez Mezarlığının çevresine,  bin metrekare ihata duvarı yapılmıştır. Devamında sundurma ve musalla taşı da yapılacaktır. Diğer mahalle mezarlıklarının çevreside tellerle çevrilecektir. Bu hizmetleri dolayısıyla, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a, İlçem ve Mahalle Halkım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Gökbez Mahallesi Muhtarı Mehmet Bulat’ta, kazandırılan bu yeni mezarlık dolayısıyla Başkan  Karalar ve Mezarlıklar Daire Başkanı ile, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür etti.  Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER