1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ŞEN: “POZANTI’YA TOKİ’Yİ GETİRECEĞİZ”

BAŞKAN ŞEN: “POZANTI’YA TOKİ’Yİ GETİRECEĞİZ”
Bu haber 19 Haziran 2023 - 11:06 'de eklendi ve 448 views kez görüntülendi.

Ak Parti Teşkilatı Ankara’dan Mutlu Döndü.

 BAŞKAN ŞEN: “POZANTI’YA TOKİ’Yİ GETİRECEĞİZ”

Ak Partinin 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde, Pozantı’da yine önemli bir oy farkı ile 1. Parti olması sonrası, Pozantı Ak Parti İlçe Teşkilatı Ankara’ya giderek, Millet Vekillerine “HAYIRLI OLSUN” ziyaretinde bulundular.  Aynı dileklerini, Millet Vekilleri şahsında Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan içinde yaptılar. Bu ziyarette de Pozantı’nın önemli  sorunlarını, Millet Vekillerine ileterek çözümü konusunda da “ SÖZ” aldılar.  

HEYET

Ak Parti  Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen Başkanlığında, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Belediye Meclis Üyelerinden Kamil Erbil ve Kurucu İlçe Başkanı Kürşat Akpınar’ından oluşan heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Adana’lı  Millet Vekillerinin yanı sıra, Tarım  ve Orman Eski Bakanı ve Kahraman Maraş Millet Vekili Vahit Kirişçi’yi de  ziyaret ettiler.

 TOKİ SÖZÜ

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, bu ziyaretlerle ilgili olarak Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Hayriye Eroğlu’na, aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

“Bu, hem bir “HAYRLI OLSUN”,  hem de Pozantı’mızın en önemli meselesi olan “TOKİ”nin İlçemize getirilmesi ile ilgili  bir ziyaret  oldu. Yanı sıra,  kırsal mahallerimizden Kamışlı ve Karakışlaçı’ya da,  birer gölet yaptırılması içinde,  görüş alışverişinde bulunduk” diyerek açıklamasına şöyle devam etti:

ZİYARETLER

“Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Adana’mızı temsil eden  Ak Parti Millet Vekillerimizden Faruk Aytek, Ahmet Zembilci ve Abdullah Doğru’ya yaptığımız ziyaretler de, TOKİ ve GÖLET sorunumuzu kendilerine ilettik. Bizlere derhal ilgilenecekleri sözünü verdiler. Adana Eski Millet Vekillerinden, Tarım ve Orman eski  Bakanımız ve halen Kahramanmaraş Milletvekili  ve Tarım Komisyonu Başkanı olan Vahit Kirşiçi’yi de, ziyaret ettik. Kendisi  çok memnun oldu.  Her zaman olduğu gibi, yine Adana’nın sorunlarının çözümü konusunda, hassasiyetini devam ettireceğini söyledi. Kamışlı ve Karakışlakçı  Gölet’lerinin yapımı ile ilgili olarak da,  derhal ilgili birimin Genel Müdürünü aradı. Her iki Gölet’in proje  çalışmalarına,  başlanması talimatanı verdi.  Ayrıca, TOKİ’nin Pozantı’ya getirilmesi içinde, kendisinin Adana Millet Vekillerine de destek vereceğini söyledi”

SONRA AÇIKLANACAK

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, TOKİ’nin hayata geçirilmesi için yer tespitini yaptıklarını, ancak herhangi bir spekülasyona ve arsa stokçuluğuna meydan verilmemesi için, bu  konut alanın yerinin şimdilik açıklanmayacağını belirtti. “ Pozantı’lıların gönlü rahat olsun.  Devam etmekte olan Ak Parti İktidarımız da,  Ülkemizin diğer yerlerinde olduğu gibi, Pozantı’da da TOKİ sorunu mutlaka çözülecektir. Vatandaşlarımız, devletimizin de desteği ile kendi mülkleri olan, konutlara kavuşacaklaradır” dedi.

YOL YAPILACAK

 Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Çamardı- Pozantı yolunun da bu sene bitirilmesi için  Adana Millet Vekillerinin de karar birliği içerisinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Kamışlı ile Yelatan arasında, yapımı devam etmekte olan, “Çamardı -Pozantı  Devlet Karayolun da,  arazinin doğal şartlarından meydana gelen bazı olumsuzluklardan  dolayı, bitirilmesinde aksamalar olmuştur. Ancak, bu yolun kısa bir süre içerisinde hizmete girmesi konusunda çalışmalar devam etmektedir. İnanıyorum ki, bu önemli karayolunun açılışını Sayın Bakanlarımız ve Millet Vekillerimiz, Adana  İl Başkanımız  ile birlikte gerçekleştireceğiz” diyerek, sözlerini noktaladı.”  ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER