1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ULUDAĞ ADANA MEDYASI İLE YEMEKTE BULUŞTU

BAŞKAN ULUDAĞ ADANA MEDYASI İLE YEMEKTE BULUŞTU
Bu haber 17 Ocak 2022 - 12:48 'de eklendi ve 478 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ULUDAĞ ADANA MEDYASI İLE YEMEKTE BULUŞTU

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde çalışan basın mensupları onuruna bir akşam yemeği verdi. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı gecede konuşan Başkan Uludağ, bilginin, yayılma hızının baş döndürücü bir şekilde arttığı günümüzde, doğru haber alma hakkına, bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacın olduğunu belirtti.

Sheraton Grand Adana Hotel`de Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ`ın ev sahipliğinde verilen yemeğe Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Mustafa Keleş, ulusal, yerel gazetelerin temsilcileri katıldı.

Yaklaşık iki yüz gazetecinin katıldığı yemekte, masaları tek tek dolaşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, misafirleri ile yakından ilgilendi.

Yemekte bir konuşma yapan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramını, gazeteciler günü olarak gördüklerini belirterek, 1961 de sağlanan hakların her geçen gün azaldığını kaydetti.

“BAŞKAN ULUDAĞ YEREL MEDYANIN YANINDA OLDU”

Pandemi süreci ile birlikte yerel medyanın içinde bulunduğu sıkıntıların daha da arttığını kaydeden Esendemir, bu zorlu süreçte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ`ın yerel medyaya desteklerinin devam ettiğini söyledi. Başkan Esendemir konuşmasını şu sözlerle tamamladı ” Pandemi sürecinin ardından tasarruf tedbirleri ortaya çıktı. Üstüne kur farkının yarattığı olumsuzluklarla birlikte yerel gazete sahipleri çok ciddi bir sıkıntının içine girdi. Adana`da bulunan sivil toplum kuruluşları, sanayi kuruluşları yerel medyaya destek olmalıdır. Böylesine zor bir günde bizlere kapısını açan Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ`a teşekkür ediyorum. Kendisi sürekli yerel basının yanında oldu. Bu arada zaman zaman yaptığı sportif faaliyetlerde yerel medyaya verdiği destekten dolayı da ayrıca teşekkür ediyor, bu davranışın diğer belediye başkanlarına da örnek olmasını diliyor, çalışan gazeteciler gününü kutluyorum. “dedi.

Daha sonra konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, mesleğin bütün zorluklarına rağmen, görevini hakkıyla yapmaya çalışan basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını belirtti.

“HALKIN HABER ALMA HAKKI, BASIN VE İFADE ÖZGÜRLÜĞÜYLE MÜMKÜNDÜR”

Konuşmasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nün, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961`den bu yana düzenlenen, Türkiye`ye özgü bir kutlama günü olduğuna vurgu yapan Başkan Uludağ, çağdaş demokratik toplumlarda halkın haber alma hakkının, basın ve ifade özgürlüğüyle mümkün olduğunu söyledi.

“DOĞRU HABER ALMA HAKKINA, BUGÜN HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA İHTİYACIMIZ VAR”

Görev süresi boyunca, Adana medyası ile çok samimi ve sıcak bir ilişkilerinin olduğunu ve her zaman onların yanında diyalog halinde olduklarının altını çizen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, konuşmasına şöyle devam etti ” Her zaman bu kentin sesi kulağı olan sizler, denetimci bir kuvvet olarak sürekli varlığınızı bu kente hissettirdiniz. Varlığınız daim olsun. Mesleğinizin zorluğunu biliyorum. Yağmur demeden çamur demeden, kimi zaman halkın doğru haber alması adına canınızı ortaya koyarak görevinizi ifa ediyorsunuz. Bilginin, yayılma hızının baş döndürücü bir şekilde arttığı günümüzde, doğru haber alma hakkına, bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Bu da sizlerin sayesinde olacaktır.

Bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü ve biz, Sarıçam Belediyesi ailesi olarak sizlerle bir arada olmaktan ayrı bir keyif, ayrı bir haz duyuyorum. Bugün bizi değil sizi konuşacağız. Bu programın Belediyemizin hizmetlerinin tanıtımından ziyade, tüm basın camiamızla daha sürdürülebilir bir iletişim ve çalışma yöntemleri üzerine fikir alışverişlerinde bulunacağımız bir program olmasını diliyorum. Bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmak, aynı atmosferi paylaşmak adına düzenlediğimiz programa iştirak eden siz çok değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyor, çalışma hayatınızda başarılar dilerken, görevlerini yaparken şehit olan tüm basın mensuplarımızı saygıyla anıyor, her birine Allah`tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun inşallah. Tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER