1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ MHP İLÇE BİNASINDA BİRARAYA GELECEK

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ MHP İLÇE BİNASINDA BİRARAYA GELECEK
Bu haber 05 Ekim 2023 - 12:47 'de eklendi ve 330 views kez görüntülendi.

Meclis  Öncesi Dikkat Çeken Toplantı…

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ MHP İLÇE BİNASINDA BİRARAYA GELECEK

Pozantı Belediye Meclisinin, Bugün 05 Ekim 2023 Perşembe gün öğleden sonra  yapılacak olan olağan toplantısı bitimi,  Kasım, Aralık 2023 ve Ocak, Şubat ve Mart 2024  toplantıları sonrası,  Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Belediye Meclis Üyelerinin bu dönemki  beş yıllık  görevleri sona erecek.

GÜNDEM

Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Doğucu imzası ile, Meclis Üyelerine 29 Eylül 2023 tarihinde  duyurusu yapılan, bugünkü Belediye Meclisi Toplantısında rutin olanların dışın da, altı  madde görüşülecek.

Toplantı gündemine göre, Eylül 2023 Ayı toplantı karar tutanakları, belediye meclis üyelerince oylanacak. 2024 mali yılı bütçesi görüşülüp, karara bağlanacak. 2024 mali yılı ücret tarifeleri ve vergi harçları görüşülerek, karar altına alınacak.

Gökbez Mahallesi, kırsal mahalle  ve kırsal yerleşik sınırının genişletilmesine ilişkin komisyon kararı görüşülecek. İstiklal Mahallesindeki  714 metrekarelik parsel içerisinde, Belediyeye  ait bulunan  314 metrekarelik hissenin, satışı için başkan yetki isteyecek. 

Yine aynı konumda bulunan  Zafer Mahallesi kırıntı mevkiğinde, 1881.39 metrekarelik parselin içerisinde bulunan belediyeye ait bulunan  626.47 metrekarelik arsanın satışı için, başkan yine yetki isteyecek.

TOPLANTI

Pozantı Belediyesinin, az gündemli Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısının ise,  hareketli geçeceği bekleniyor. Uzun bir süre sonra, MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç’in olağan meclis toplantısı öncesi, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay başta olmak üzere,  Belediye Meclisin MHP’li  Üyeleri olan Durmuş Taşpınar, Rafet Avan,  Zeki Bülbül, Ebru Doğucu, Murat Kutlu, Aziz Şen ve Çetin  Boz’u meclis toplantısı öncesi ilçe binasına davet ederek, görüşmeler yapacağını öğrendik.

Bu gelişme de Pozantı siyasi kulislerinde, merak konusu oldu.  ( Haber: Tamer Ünal)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER