1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN YUNUS AYTEKİN: “SİYASETTE TARAFSIZ, İŞİMDE İSE ESNAFIMIN YANINDIYIM”

BAŞKAN YUNUS AYTEKİN: “SİYASETTE  TARAFSIZ, İŞİMDE İSE ESNAFIMIN YANINDIYIM”
Bu haber 29 Ocak 2024 - 11:01 'de eklendi ve 374 views kez görüntülendi.

 BAŞKAN YUNUS AYTEKİN: “SİYASETTE TARAFSIZ, İŞİMDE İSE ESNAFIMIN YANINDIYIM”

Pozantı’da başlayan siyasi hareketlilikte, Belediye Başkan Adaylığı konusunda  adı sıkça konuşulan Yunus Aytekin,  Gazetemize gelerek İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a aşağıdaki açıklamayı yaptı:

BAŞKANIM

“Ben, 12 yıldır Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yapmaktayım. Çalışmalarımla  ilgili takdiri üyelerime bırakıyorum.

Ben, Ak Partinin Pozantı  Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı ile siyasete girdim.  O günden beri de, parti değişikliği yapmadım. Doğal olarak da, kişisel oyumun adresi bellidir. Bu siyasi anlayışımın dışına çıkmak gibi, hiçbir tavrım asla söz konusu olmaz. Pozantı’daki en güçlü sivil toplum örgütünün başkanı olarak, siyasi gelişmelerin içinde  olmam da, gayet doğaldır. 

TEKLİF

Bana, değişik kesimlerden aday adaylığım için, teklifler geldi.  Pozantı’da yapıldığı ileri sürülen siyasi  İttifakla ilgili olarak da yapılan iki toplantıya, bir gözlemci olarak katıldım. 

Gelişmeleri ve konuşmaları izledim. O toplantılara katılımım, bir siyasi arayış içerisinde değil, esnaflarımın sorunları  geleceği ve çözümü ile ilgili idi. Orada bir başkan adayı gösterilmesi halinde, esnafımın sorunlarının çözümü  ile ilgili olarak, kendisinden garantör olarak söz isteyecektim.  Bazı çevreler, benim bu katılımımı yanlış değerlendirerek, sanki bir siyasi arayış içerisinde  olduğumu topluma yansıtmak  istediler. Bunda başarılı olmadıklarını da gayet iyi biliyorum.  Bir başkan olarak da,  tüm siyasi partilere de eşit mesafedeyim.

DİLİYORUM

Hedefim, başkanlığını sürdürmekte olduğum esnaflarımızın geleceği ile ilgilidir. Bunun dışında farklı bir maksat aranmasın.  Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak, en büyük dileğim ve beklentim, Pozantı’da 31 Mart  2024 seçimlerinin sakin ve huzurlu bir ortam içeresinde geçmesi olup, tüm belediye Başkan Adaylarına da,  başarılar diliyorum” dedi.  ( Haber: Tamer Ünal) )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER